Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Emrat popullore djalë në Austri

#Emër Kuptimi
1 Manfred
2 Martin
3 Petershkëmb
4 Alexander
5 Michael
6 Florian
7 Tobias
8 Jonathan
9 Kai
10 Stefan
11 Thomas
12 Mustafa
13 Aron
14 Lois
15 Gerhardfortë me shtizë
16 Roland
17 ManuelPerëndia është me ne
18 Valeriu
19 Adolf
20 SebastianBurrëri
21 JovanPerëndia është me ne
22 Markus
23 Patrick
24 Paul
25 Wael
26 Walter
27 Albert
28 Philipp
29 BerkVesh
30 MaximilianPak
31 Eunji
32 Wolfgang
33 Konstantin
34 Faren
35 AloisI famshëm
36 Ilan
37 Anas
38 Mikele
39 Clemens
40 Andreas
41 Tibor
42 Friedrich
43 DanielPerëndia është gjykatësi im
44 LukasBurrëri
45 ArianMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
46 Robert
47 Jew
48 Sami
49 Jonas
50 Ademir
51 Günther
52 Norbert
53 Agnes
54 MariusBurrëri
55 HannesZoti është i dhemshur
56 Eland
57 Salman
58 BarisVesh
59 Norris
60 Victor
61 Ahmet
62 Mark
63 Seiko
64 Juanpablo
65 HansZoti është i dhemshur
66 Eldwin
67 Bastet
68 Otmar
69 Victorian
70 Viktor
71 Aladár
72 Selmon
73 Jud
74 Hardtmuth
75 Elian
76 Bedirhan
77 Vojo
78 Alanshkëmb
79 Sharar
80 Jung Suh
81 Haris
82 Eliana
83 Belphegor
84 Alban
85 Martinus
86 Sharik
87 Justus
88 Helmut
89 Elias
90 Bendikbekuar
91 Philip
92 Marvin
93 ShawnZoti është i dhemshur
94 Jöran
95 HerbertZotëri, ushtria
96 Elliotte
97 Beneditobekuar
98 Weizi
99 Aldijan
100 Matas
101 Shi Miao Bao
102 HermannBurrëri
103 EmanuelPerëndia është me ne
104 Phillipp
105 Werner
106 Aldin
107 MateoDhuratë
108 Shin
109 Kay
110 Emirkan
111 Boujemaa
112 Phineas
113 Wico
114 Alen
115 Matthias
116 KaysaI pastër
117 Hiwa
118 EmreMik
119 Esaia
120 Bowie
121 Porcodio
122 WinaltMik
123 Ales
124 Spartacus
125 Khalaf
126 Hubertuse bukur, me shkëlqim, rrezatues
127 Brook
128 Brother
129 Primož
130 Meinrad
131 Kion
132 Enit
133 Ewald
134 Fabio
135 Bruce
136 QuangQartë
137 Yoichi
138 Alfred
139 MelvinMik
140 Steiner
141 Huseyin
142 Erik
143 Catalino
144 Raied
145 Yubi
146 Alicio
147 Merlin
148 Tancred
149 Kurt
150 Ignis

Emrat popullore vajzë në Austri

#Emër Kuptimi
1 Katharina
2 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
3 Julia
4 Andrea
5 Natascha
6 Barbara
7 Astrid
8 Verena
9 DanielaPerëndia është gjykatësi im
10 Sabine
11 Tanja
12 Michaela
13 Claudia
14 Susanne
15 Melanie
16 IlseZoti është betuar
17 Alexandra
18 Angelika
19 Pia
20 TinaZoti është betuar
21 Sabrina
22 Evelyn
23 Lara
24 Sarah
25 ElisabethZoti është betuar
26 Nina
27 Laura
28 Anuja
29 KatrinTë pastër dhe të pastër
30 Elke
31 Lavinia
32 Kerstin
33 Viktoria
34 JohannaZoti është i dhemshur
35 Tamara
36 Natalie
37 ManuelaPerëndia është me ne
38 Petrashkëmb
39 Nathalie
40 Ines
41 Silvia
42 Ingrid
43 Simona
44 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
45 Kalea
46 Brigitte
47 Vanessa
48 Aglae
49 Jasmin
50 Martina
51 Lealuan
52 Nadja
53 Jessica
54 Lena
55 Emily
56 Vivien
57 Alexa
58 Demi
59 Theresa
60 Alina
61 Giunone
62 IrenePaqe
63 Sabina
64 Tiana
65 IsabellaZoti është betuar
66 Fiona
67 Flora
68 Adelisa
69 Jana
70 Rakhi
71 Heike
72 Bảo Ngọc
73 ArianMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
74 Marliesnga deti
75 FranciskaNjë francez
76 Luna
77 Franklina
78 Jazminlule
79 Regina
80 Hendatdhe, pushtet, sundimtar
81 Nadineshpresoj
82 Carinapastër ose të pastër
83 FransiskaNjë francez
84 Franziska
85 Aida
86 Ana
87 JenniferI frytshëm
88 ElsaZoti është betuar
89 VeronikaFitore
90 Victoria
91 Tabita
92 Ashrina
93 Ajla
94 Caroline
95 Emiliya
96 Anastasia
97 Jolanda
98 Leonieluan
99 Melissa
100 Anete
101 Gerdafortë me shtizë
102 Erna
103 Centina
104 Erza
105 DorisDhuratë
106 Silke
107 Gerlise
108 Lieselotte
109 Williamme vullnet aq i fortë si një përkrenare
110 Eva
111 Merianme formë të hijshme të pastër
112 Margaretemargaritar
113 Ingeborg
114 Phương Uyên
115 Charlotte
116 Margitzbukurim
117 Evangeline
118 Denise
119 Ruperta
120 Piera
121 Nema
122 Beatrice
123 Ruth Esther
124 Diana
125 Iris
126 Ejona
127 Liselotte
128 BettinaZoti është betuar
129 Nicole
130 Nicolene
131 Bianca
132 AnnemarieMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
133 Elena
134 Sophia
135 Bienathatha
136 Marionborzilok (barishte). Gjithashtu i njohur si borzilok ose Sezoni më i keq
137 Sara
138 Heather
139 Ulrike
140 Antonia
141 HannaHiri i Perëndisë
142 Eliana
143 LarissaI gëzuar
144 Constanze
145 Stephanie
146 HannahHiri i Perëndisë
147 Monika
148 Hannah Marie
149 Florentina
150 Luciandriçim
Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ