Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Mirë se vini në emra-bebesh.ʍ.com!
Këtu ju do të gjeni informacione interesante në lidhje me mbi 100.000 emra! Të tilla si kuptimi, origjina dhe popullariteti i emrit tuaj.
A jeni duke kërkuar për një emër të bukur për fëmijën tuaj? Atëherë ky është vendi i duhur. emra-bebesh.ʍ.com është websajti më i plotë i emrave te bebeve në botë!

Browse names by letter

A
Komentet e fundit
Erza27-10
Dua ta di kuptimin e emrit tim
Lauretta25-10
Emer i gjate qe thirret dhe me shkurtime por emer shume i bukur.
Lauretta25-10
Emer i gjate qe therret dhe me shkurtime por emer shume i bukur.
Antigona25-10
Dua te di kuptimim e emrit Antigone
Eglantine24-10
Eglantine quhet edhe nje lule ne france
Aurela23-10
Emri eshte shume i bukur pasiqe ka prejardhje shqipetare.
Erza22-10
Jo
Dalina22-10
Jo
Sepse jam e kënaqur....
Altin22-10
Me pelqen shume emri paola
Doruntina21-10
Ç'kuptim ka ky emër
Dorontina
Ilirjana21-10
Jo
Ester21-10
lum un qe kam kete emer
Lirije21-10
Dome thanjen e emrit tim dua ta di ?
Azemine19-10
Kaniher sem pelqen
Dea19-10
Klea19-10
Ju lutem mos ma kopjoni me emin
Please
Alesia19-10
Me pelqen shume emrinim ai eshte nje emer me prejardhe nga Italia ndryshe nga emri Alessia emri Im eshte shume i rralle sepse vajza te tjera mund ta keme Alesja
Paola19-10
super emer
Klea19-10
Ju lutem mos ma kopjoni me emin
Please
Siar16-10
Siar shume i cmuar
Siar16-10
Siar shume i cmuar
Florentin15-10
Jam shum i knaqur qe kam emrin Florentin
Florentin15-10
Jam shum i knaqur qe kam emrin Florentin
Florentin15-10
Jam shum i knaqur qe kam emrin Florentin
Florentin15-10
Jam shum i knaqur qe kam emrin Florentin
Mateo13-10
Shjsjdksjdjdidn
Ajla12-10
Emri im më pëlqen shumë do të thot me fat e lumtur serioz ndricim i henes..
Valdete11-10
Sme pelqen shum
Fatime11-10
Shum i bukuuuuuur
Arbnora10-10
Emri me i bukri
Diona10-10
Vetem domethenjen me dit
Rajan 9-10
Roan
Mikela 8-10
thjesht,dua te di kuptimin
Anxhela 8-10
E dua si emer eshte i vecant
Leart 8-10
I bukur me pelqen
Ejon 8-10
Eshte emer i mire
Lura 7-10
Emri Lura ka nje kuptuar te vecante ! ❤️❤️❤️
Albiona 6-10
Do doja me shume
Faton 6-10
Dometheine
Roel 5-10
domthanja me intereson shum