Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Emrat popullore djalë në Holandë (Holland)

#Emër Kuptimi
1 Jan
2 Petershkëmb
3 Jeroen
4 Kevin
5 Bart
6 Martijn
7 Maarten
8 NielsHorned
9 Tom
10 RoyMbret
11 Tim
12 Daan
13 Sander
14 Rick
15 Joost
16 Patrick
17 Ronald
18 Nick
19 Thomas
20 Mark
21 HansZoti është i dhemshur
22 Bas
23 Jellevlera, pagesa, shpërblim, sakrifica
24 Paul
25 Robin
26 Henk
27 Dennis
28 Max
29 Larslaureati
30 Pietershkëmb
31 Wouter
32 JesseDhuratë
33 Frank
34 Bram
35 Jasper
36 Erik
37 Thijs
38 Marco
39 Robert
40 Luuk
41 Mike
42 Remco
43 Willemme vullnet aq i fortë si një përkrenare
44 DannyPerëndia është gjykatësi im
45 Marcel
46 Stijn
47 JohanZoti është i dhemshur
48 Ruben
49 Koen
50 David
51 Sven
52 Jordy
53 Michael
54 Rob
55 KeesHorned
56 Sam
57 Stefan
58 Pimme vullnet aq i fortë si një përkrenare
59 Rene
60 Michel
61 JosMund të shtoni Z.
62 DanielPerëndia është gjykatësi im
63 Marc
64 Joey
65 Martin
66 Jeffrey
67 Richard
68 Michiel
69 Vincent
70 Pepijn
71 Joris
72 Bert
73 Niek
74 Erwin
75 Alexander
76 Arjan
77 JohnZoti është i dhemshur
78 Matthijs
79 Wim
80 Eric
81 Steven
82 Dirk
83 Sebastiaan
84 Simon
85 SjoerdFitore
86 Gerardfortë me shtizë
87 Edwin
88 Floris
89 Wesley
90 Lucas
91 Alex
92 Julian
93 Stan
94 Guido
95 Rik
96 Joep
97 Job
98 Jaapai mori thembrën
99 Milan
100 Noah
101 Leonluan
102 RutgerShtizë
103 Ricardo
104 Raymond
105 Ruud
106 Gijs
107 Menno
108 Wessel
109 Chris
110 Ben
111 Luc
112 Ivo
113 Hugo
114 Geertfortë me shtizë
115 BjornVesh
116 Roel
117 Justin
118 Maurice
119 Theo
120 Gerritfortë me shtizë
121 Damian
122 Dylan
123 Frans
124 Arjen
125 Colin
126 Finn
127 Dave
128 Jorn
129 Brent
130 Pascal
131 Nico
132 Marijn
133 Albert
134 Bryan
135 Jochem
136 Hermanluftëtar
137 Timo
138 Renslaureati
139 Ton
140 Arthur
141 Louis
142 Cas
143 Sem
144 Brian
145 Ties
146 Jelmer
147 Twan
148 André
149 Laurenslaureati
150 Emiel

Emrat popullore vajzë në Holandë (Holland)

#Emër Kuptimi
1 Sanne
2 Laura
3 Kim
4 Esthernjë yll
5 Anouk
6 Iris
7 Emma
8 Sandra
9 LisaZoti është betuar
10 Annesimpatik, i dhembshur
11 Monique
12 Lotte
13 Linda
14 Eva
15 Tessa
16 Naomi
17 Maaikeme formë të hijshme të pastër
18 Julia
19 Femke
20 Michelle
21 Yvonne
22 Eline
23 Mariekeme formë të hijshme të pastër
24 Romy
25 Joyce
26 Rianneme formë të hijshme të pastër
27 KarinI pastër
28 Charlotte
29 Judith
30 IlseZoti është betuar
31 Merel
32 Amber
33 Nina
34 Chantal
35 Jessica
36 Manonme formë të hijshme të pastër
37 Vera
38 Wendy
39 Lieke
40 Nienke
41 Saskia
42 Ellen
43 Inge
44 Denise
45 DaniellePerëndia është gjykatësi im
46 Sophie
47 Marleenme formë të hijshme të pastër
48 Suzanne
49 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
50 Kirsten
51 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
52 Sharon
53 Simone
54 Demi
55 Marijeme formë të hijshme të pastër
56 Mariska
57 Maartje
58 Mandy
59 Patricia
60 Bianca
61 Petrashkëmb
62 Ingrid
63 Sabine
64 Lisannesimpatik, i dhembshur
65 Astrid
66 Kelly
67 Daphne
68 Miranda
69 DaniquePerëndia është gjykatësi im
70 Nicole
71 Maritmargaritar
72 Sarah
73 Fleur
74 Jolanda
75 Marloes
76 Marijkeme formë të hijshme të pastër
77 Britt
78 Maud
79 Marjolein
80 Ilona
81 Mirjam
82 Melissa
83 Tamara
84 Jacquelineai mori thembrën
85 Melanie
86 Janneke
87 Nathalie
88 Isa
89 Marianneme formë të hijshme të pastër
90 Leonieluan
91 Samantha
92 EliseZoti është betuar
93 Evelien
94 Noa
95 Cindy
96 Stephanie
97 Angela
98 JenniferI frytshëm
99 Anja
100 Nikki
101 AnnemarieMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
102 Martine
103 Meikeme formë të hijshme të pastër
104 LarissaI gëzuar
105 Floor
106 Miriam
107 LisetteZoti është betuar
108 Carmen
109 Dominique
110 Inekepastër ose të pastër
111 Amy
112 Claudia
113 Esmée
114 Robin
115 Roostrëndafil
116 Esmee
117 JokeZoti është i dhemshur
118 Anneke
119 Lara
120 Caroline
121 Marionborzilok (barishte). Gjithashtu i njohur si borzilok ose Sezoni më i keq
122 Ashley
123 NancyHiri i Perëndisë
124 Nynke
125 JohannaZoti është i dhemshur
126 Jill
127 Kimberley
128 Silke
129 Renskelaureati
130 Eveline
131 HannekeZoti është i dhemshur
132 Nadineshpresoj
133 Deborah
134 IrenePaqe
135 Priscilla
136 Renate
137 Barbara
138 Indy
139 Rebecca
140 Diana
141 HannahHiri i Perëndisë
142 Megan
143 Lianne
144 Loes
145 MiekeMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
146 Myrthe
147 Anke
148 Cynthia
149 JolienPerëndia është i mëshirshëm
150 Milou
Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ