Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore suedez emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Adna
2 Agnes
3 Alexandra
4 Aleyna
5 Alfrida
6 Alice
7 Alicia
8 Alina
9 Alma
10 Alva
11 Amalia
12 Amanda
13 Amelie
14 Andrea
15 Anette
16 Angelica
17 Anja
18 Ann
19 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
20 AnnahHiri i Perëndisë
21 Annesimpatik, i dhembshur
22 AnneliMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
23 Annica
24 Annie
25 Annika
26 Anninaluftëtar
27 Arja
28 Åsa
29 Astrid
30 Ayan
31 Beatrice
32 Bianca
33 Camilla
34 Carinapastër ose të pastër
35 Carolina
36 Caroline
37 Cassandra
38 Cecilia
39 Chanelle
40 Charlotta
41 Charlotte
42 Clara
43 CorneliaHorned
44 DaniellaPerëndia është gjykatësi im
45 Diana
46 Ebba
47 Eija
48 Eldina
49 Elin
50 Elina
51 ElisabetPërkushtuar për zot
52 ElisabethZoti është betuar
53 EliseZoti është betuar
54 EllaZoti është betuar
55 Ellen
56 Ellie
57 Ellinor
58 ElsaZoti është betuar
59 Elvira
60 Emelie
61 Emilia
62 Emine
63 Emma
64 Emmelie
65 Emmie
66 Emmy
67 Emy
68 EnglaEngjëll
69 Erica
70 Erika
71 Eva
72 Evelina
73 Fanny
74 Fatima
75 Felicia
76 Filippa
77 Freja
78 Frida
79 Gabriella
80 GunillaPërleshje
81 HannaHiri i Perëndisë
82 HannahHiri i Perëndisë
83 HannePerëndia është i mëshirshëm
84 Hedda
85 HedvigPërleshje
86 Helena
87 Hilda
88 Ida
89 Idun
90 Indira
91 Inez
92 Ingegerd
93 Inger
94 Ingrid
95 IsabelZoti është betuar
96 IsabellZoti është betuar
97 IsabellaZoti është betuar
98 IsabellePërkushtuar për zot
99 Ivanadhuratë e Zotit
100 Jaanaacaruar
101 Jana
102 JannicaPerëndia është i mëshirshëm
103 Jasmin
104 Jasmine
105 JeanettePerëndia është i mëshirshëm
106 JenniferI frytshëm
107 JennyI frytshëm
108 Jessica
109 Jill
110 JoannaPerëndia është me ne
111 JohannaZoti është i dhemshur
112 Jolina
113 JonnaPerëndia është i mëshirshëm
114 Josefin
115 Josefine
116 Josephine
117 Julia
118 Juliette
119 Kaija
120 KajsaI pastër
121 KarinI pastër
122 KatarinaI pastër
123 Katja
124 KatrinTë pastër dhe të pastër
125 Kerstin
126 Kim
127 Kirsi
128 Klara
129 KristinaNdjekës
130 Lara
131 Lealuan
132 Lena
133 Lina
134 Linda
135 Linn
136 Linnéa
137 Linnea
138 LisaZoti është betuar
139 Liselotte
140 LizzieZoti është betuar
141 Louise
142 Lova
143 Lovisa
144 Madeleine
145 Magdalena
146 Maja
147 Malin
148 Malou
149 Malva
150 Mariame formë të hijshme të pastër
151 Marieme formë të hijshme të pastër
152 Marietteme formë të hijshme të pastër
153 Marikaborzilok (barishte). Gjithashtu i njohur si borzilok ose Sezoni më i keq
154 Marionborzilok (barishte). Gjithashtu i njohur si borzilok ose Sezoni më i keq
155 Maritaborzilok (barishte). Gjithashtu i njohur si borzilok ose Sezoni më i keq
156 Marleneme formë të hijshme të pastër
157 Martina
158 Mathilda
159 MatildaI fuqishëm
160 Maud
161 Maya
162 Meja
163 Melanie
164 Melinda
165 Melissa
166 Merita
167 Michelle
168 MikaKush është si Perëndia
169 Mikaela
170 Milename formë të hijshme të pastër
171 Milou
172 Minna
173 Miranda
174 Miriam
175 Mirjaborzilok (barishte). Gjithashtu i njohur si borzilok ose Sezoni më i keq
176 Moa
177 Mollyme formë të hijshme, të pastër
178 Monika
179 My
180 Nadiashpresoj
181 Nadineshpresoj
182 Nadja
183 NancyHiri i Perëndisë
184 Natalia
185 Natalie
186 Nathalie
187 Nellie
188 Nelly
189 Nicola
190 Nicole
191 Nicolina
192 NikeMe fitore
193 Nina
194 Nor
195 Nora
196 Norea
197 Nova
198 Olivia
199 Paulina
200 Penny
201 Petrashkëmb
202 Pia
203 Rebecca
204 Rebecka
205 Rinapastër ose të pastër
206 Ritame formë të hijshme të pastër
207 Ronja
208 Sabina
209 Saga
210 Sahar
211 Samantha
212 Sandra
213 Sanna
214 Sanne
215 Sara
216 Sarah
217 Selma
218 SigridFitore
219 SilvaPyll
220 Sofia
221 Sofie
222 Sonja
223 Soraya
224 StinaNdjekës
225 Suela
226 SusannaZambak uji
227 Susanne
228 Thea
229 Theresa
230 Therese
231 Tilda
232 Tilde
233 Tindra
234 TovaMirë
235 ToveMirë
236 Tracy
237 Tuva
238 Valentina
239 Vanessa
240 Vanna
241 Vendela
242 Veronica
243 Victoria
244 Vilma
245 Wilmame vullnet aq i fortë si një përkrenare
246 Yasmin
247 YlvaUjk
248 Yvette
249 Yvonne
250 Zyxelizoom

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ