Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore portugalisht emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Adna
2 Adriana
3 Agatha
4 Alana
5 Alanei ndershëm
6 Alaska
7 Alessandra
8 Alexia
9 Alexsandra
10 Alice
11 Aline
12 Amanda
13 Ana
14 Ana Beatriz
15 Ana Carolina
16 Ana Clara
17 Ana Luiza
18 Ana Paula
19 Andressa
20 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
21 Ashley
22 Ayane
23 Ayla
24 Bárbara
25 Barbara
26 Beatriz
27 Bianca
28 BrendaShpatë
29 Bruna
30 Camila
31 Camily
32 Carla
33 Carolina
34 Caroline
35 Cindy
36 Cintia
37 Cristiane
38 Daiane
39 DanielaPerëndia është gjykatësi im
40 DanielePerëndia është gjykatësi im
41 DaniellePerëndia është gjykatësi im
42 Dara
43 Débora
44 Debora
45 Denise
46 Edjane
47 Eduarda
48 Elaine
49 Elida
50 Elienai
51 Eline
52 Ellen
53 EmanuellePerëndia është me ne
54 Emilly
55 Emily
56 Erika
57 Estefany
58 Esternjë yll
59 Evellyn
60 Evelyn
61 Fabiana
62 Fernandame formë të hijshme, të pastër
63 Flávia
64 GabrielaPerëndia është me ne
65 Gabrielle
66 Gabrielly
67 Geovana
68 Giovana
69 GiovannaPerëndia është me ne
70 Gisele
71 Giulia
72 Glenda
73 Helen
74 Helena
75 Hellen
76 Heloisa
77 Hemilly
78 HillaryI gëzuar
79 Ianca
80 Iandra
81 Ingrid
82 IsabelaZoti është betuar
83 IsabellaZoti është betuar
84 IsabellePërkushtuar për zot
85 Isadora
86 Isamara
87 Isla
88 Itala
89 Jackeline
90 JainePerëndia është i mëshirshëm
91 Jamilly
92 Janaina
93 Jaqueline
94 Jayne
95 JenniferI frytshëm
96 Jéssica
97 Jessica
98 Jordana
99 JosianeMund të shtoni Z.
100 Joyce
101 Júlia
102 Julia
103 Juliana
104 Kalita
105 Kananda
106 Karen
107 Karina
108 KarineI pastër
109 Karla
110 Karoline
111 Kassandra
112 KathelynI pastër
113 Kathleenpastër ose të pastër
114 Katiane
115 KatrineTë pastër dhe të pastër
116 Kayla
117 Keila
118 Keliane
119 Kellen
120 Kelly
121 Kesia
122 Ketlen
123 Kezia
124 Kimberly
125 Lais
126 Laisa
127 Lannashkëmb
128 Lara
129 LarissaI gëzuar
130 Laryssa
131 Laura
132 Layla
133 Layna
134 Leandra
135 Leane
136 Leidiane
137 Letícia
138 Leticia
139 LiliaZoti është betuar
140 Lilian
141 Livia
142 LizandraZoti është betuar
143 Lorena
144 Lorraine
145 Lorrany
146 Luana
147 Luara
148 Lucianandriçim
149 Luiza
150 Mackenzie
151 Mairame formë të hijshme, të pastër
152 ManuelaPerëndia është me ne
153 MarcelaPak
154 Marcella
155 MarcellePak
156 Mariame formë të hijshme të pastër
157 Maria Eduarda
158 Maria Luiza
159 Marianame formë të hijshme të pastër
160 Mariname formë të hijshme të pastër
161 Mayara
162 MayneI fuqishëm
163 Mayra
164 Maysa
165 Melissa
166 Michele
167 Midian
168 Mikaely
169 Milename formë të hijshme të pastër
170 Monique
171 Nadineshpresoj
172 Nadja
173 Naely
174 Naiara
175 Nalanda
176 Nalu
177 Natália
178 Natalia
179 Natasha
180 Nathalia
181 Nathaly
182 Nayane
183 Nayara
184 Nayeli
185 Nelmandriçim
186 Nicole
187 Nicolly
188 Nicoly
189 Paloma
190 Pamela
191 Patricia
192 Paula
193 Priscila
194 Rafaela
195 Raila
196 Raissa
197 Raquel
198 Rayane
199 Rayne
200 Rayssa
201 Rebeca
202 Regina
203 Renata
204 Roberta
205 Ruth
206 Sabrina
207 Samantha
208 Samara
209 Sâmila
210 Samira
211 Samya
212 Sandra
213 Sandy
214 Sara
215 Sarah
216 Sheron
217 Shirlene
218 Simone
219 Sofia
220 Sophia
221 Stefany
222 Stephanie
223 StephanyMe kurorë
224 Sun-Hee
225 Suyane
226 Taiane
227 Taine
228 Taline
229 Talita
230 Tamara
231 Tamires
232 Thaisme formë të hijshme, të pastër
233 Thaisa
234 Thaissa
235 Thalia
236 Thayane
237 Thaynara
238 Tiffany
239 Valeska
240 Vanessa
241 Victoria
242 Vitória
243 Vitoria
244 Vivian
245 Viviane
246 Wendy
247 Winnybekuar
248 Yanka
249 Yaritza
250 Yasmin

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ