Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Emrat popullore djalë në Belgjikë

#Emër Kuptimi
1 Kevin
2 Bart
3 Thomas
4 Robbe
5 Maarten
6 Tom
7 Seppefitore, fitore
8 Nick
9 Michiel
10 Wim
11 Stijn
12 Bram
13 ArneAi i cili sundon si një shqiponjë
14 Jellevlera, pagesa, shpërblim, sakrifica
15 Sam
16 Pietershkëmb
17 Robin
18 NielsHorned
19 JensPerëndia është i mëshirshëm
20 Dries
21 Kobeai mori thembrën
22 Alexander
23 Jan
24 Luc
25 Jonas
26 Wouter
27 Brent
28 Patrick
29 Jasper
30 David
31 Jonathan
32 Dirk
33 Sven
34 Dieter
35 Vincent
36 Cedric
37 Jarne
38 Jordy
39 Sander
40 Willemme vullnet aq i fortë si një përkrenare
41 Ruben
42 Glenn
43 Koen
44 Geertfortë me shtizë
45 Milan
46 YannickZoti është i dhemshur
47 Simon
48 Bert
49 Joeri
50 Kenneth
51 Marc
52 Pieter-Janshkëmb
53 Tim
54 Kristof
55 Gilles
56 Dimitri
57 Matthias
58 JohanZoti është i dhemshur
59 SiebeFitore
60 Senne
61 Davy
62 Steven
63 Philippe
64 Mathias
65 Michel
66 ArnoAi i cili sundon si një shqiponjë
67 BjornVesh
68 Joren
69 Andy
70 Paul
71 Maxim
72 Edwin
73 Filip
74 Petershkëmb
75 Daan
76 Raf
77 JoppeAi mori thembra, ai do të mbrojë
78 Ward
79 Brecht
80 Larslaureati
81 Laurenslaureati
82 Eric
83 Ben
84 Nicolas
85 Guido
86 Stefaan
87 Erwin
88 Frederik
89 Jef
90 Mathieu
91 Wesley
92 Pascal
93 Nico
94 Kris
95 Joris
96 Bryan
97 Lennert
98 Hermanluftëtar
99 Gino
100 Willyme vullnet aq i fortë si një përkrenare
101 Jeroen
102 Dylan
103 Wout
104 Noah
105 Gregory
106 Toon
107 LukasBurrëri
108 Rene
109 Lorenzolaureati
110 Stef
111 Ferre
112 Benjamin
113 Joachim
114 Henri
115 Quinten
116 Walter
117 Kjell
118 Julien
119 Rob
120 Xander
121 Yorben
122 DanielPerëndia është gjykatësi im
123 Jurgen
124 DannyPerëndia është gjykatësi im
125 Liamme vullnet aq i fortë si një përkrenare
126 Thijs
127 Miguel
128 Alexis
129 Emile
130 Maxime
131 Anthony
132 Kurt
133 Rudi
134 Frans
135 Steve
136 Lucas
137 Kim
138 Freddy
139 Ivo
140 NilsHorned
141 Elias
142 Yves
143 Alain
144 Jean-PierreZoti është i dhemshur
145 Kenny
146 Lander
147 Dennis
148 Jarno
149 Robby
150 Eddy

Emrat popullore vajzë në Belgjikë

#Emër Kuptimi
1 Sarah
2 Laura
3 JolienPerëndia është i mëshirshëm
4 Amber
5 Sofie
6 Julie
7 Silke
8 Charlotte
9 LisaZoti është betuar
10 HannePerëndia është i mëshirshëm
11 NeleHorned
12 Emma
13 Britt
14 Cindy
15 Ellen
16 Jana
17 Lotte
18 Lore
19 Kelly
20 Elke
21 Marieme formë të hijshme të pastër
22 Veerle
23 Femke
24 Sara
25 Jill
26 Eva
27 Nathalie
28 Fien
29 Nina
30 Lara
31 ElsZoti është betuar
32 Ann
33 Anneliessimpatik, i dhembshur
34 Sophie
35 Lien
36 Linda
37 Astrid
38 Sandra
39 Inge
40 IlseZoti është betuar
41 Anke
42 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
43 Anouk
44 Caroline
45 Kathleenpastër ose të pastër
46 Kim
47 Louise
48 Bo
49 Delphine
50 Inepastër ose të pastër
51 Marleenme formë të hijshme të pastër
52 Kato
53 Shana
54 Iris
55 Febe
56 Emily
57 Lynn
58 Elien
59 Eline
60 EliseZoti është betuar
61 JokeZoti është i dhemshur
62 Melissa
63 TineNdjekës
64 Leen
65 Jessica
66 Manonme formë të hijshme të pastër
67 YanaPajtuar Perëndisë
68 Ritame formë të hijshme të pastër
69 Stephanie
70 Sabrina
71 Martine
72 JannePerëndia është i mëshirshëm
73 AnMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
74 LisePërkushtuar për zot
75 JenniferI frytshëm
76 Kirsten
77 Deborah
78 Merel
79 SienNjë francez
80 Tessa
81 Axelle
82 Romy
83 Joyce
84 Emilie
85 Michelle
86 Camille
87 Hilde
88 Sabine
89 Marijkeme formë të hijshme të pastër
90 Maite
91 Kimberly
92 Luna
93 Justine
94 Vanessa
95 Wendy
96 Aline
97 Maaikeme formë të hijshme të pastër
98 Anja
99 Gitte
100 Caro
101 LiesbethZoti është betuar
102 Evelien
103 Vera
104 Monique
105 Margotmargaritar
106 Bieke
107 Evy
108 Laure
109 Annie
110 Ines
111 Patricia
112 NancyHiri i Perëndisë
113 Chantal
114 Barbara
115 Stefanie
116 Eveline
117 Karen
118 Dorien
119 Heidi
120 Daphne
121 Carine
122 Valerie
123 Pauline
124 Helena
125 Tamara
126 Noa
127 Anneleensimpatik, i dhembshur
128 Saskia
129 Kiara
130 Brigitte
131 Nikki
132 Sylvie
133 Cynthia
134 Ikram
135 KatrienTë pastër dhe të pastër
136 Paulien
137 Myriamborzilok (barishte). Gjithashtu i njohur si borzilok ose Sezoni më i keq
138 HannahHiri i Perëndisë
139 LutgardeNjerëz
140 Esthernjë yll
141 Naomi
142 Maya
143 IsabellePërkushtuar për zot
144 Veronique
145 Sonja
146 Mariekeme formë të hijshme të pastër
147 MiekeMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
148 Ilana
149 Sanne
150 Alexandra
Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ