Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore letonisht emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Adelina
2 Adriana
3 Adriāna
4 Agate
5 Agita
6 Agnese
7 Agneta
8 Aiga
9 Aija
10 Aiko
11 Aina
12 Aiva
13 Aleksa
14 Aleksandra
15 Alina
16 Alise
17 Alla
18 Alona
19 Amanda
20 Anastasija
21 Ance
22 Anci
23 Anda
24 Andra
25 Anete
26 Angelina
27 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
28 Anitra
29 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
30 Annija
31 Annika
32 Antra
33 Ariana
34 ArinaPaqe
35 AritaMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
36 ArtaAr
37 Baiba
38 Beāte
39 Beatei lumtur
40 Beatrise
41 Betija
42 BrendaShpatë
43 Dace
44 Dagnija
45 Daiga
46 Daila
47 Daina
48 Dana
49 DanielaPerëndia është gjykatësi im
50 Denija
51 Diāna
52 Diana
53 Digna
54 Dina
55 Dita
56 Džeina
57 Dzintra
58 Edīte
59 Edite
60 Egita
61 Eleonora
62 Elija
63 Elīna
64 Elina
65 ElisaZoti është betuar
66 EliseZoti është betuar
67 Elita
68 ElizaZoti është betuar
69 Elīza
70 ElizabetePërkushtuar për Zotin
71 EllaZoti është betuar
72 Elvira
73 Elvita
74 ElzaZoti është betuar
75 Emilija
76 Endija
77 Enija
78 Ērika
79 Erika
80 Esmeralda
81 Estere
82 Esterinjë yll
83 Eva
84 Evelīna
85 Evelina
86 Evija
87 Evita
88 GabrielaPerëndia është me ne
89 Gerdafortë me shtizë
90 Ginta
91 Gita
92 Gretamargaritar
93 Guna
94 GundaPërleshje
95 Gunita
96 Helēna
97 Helena
98 Ieva
99 Ilma
100 Ilona
101 Iluta
102 Ilva
103 IlzePërkushtuar për zot
104 Inapastër ose të pastër
105 Inara
106 Ināra
107 Indra
108 Inese
109 Ineta
110 Inga
111 Ingrīda
112 Ingrida
113 Inita
114 Innapastër ose të pastër
115 Inta
116 Iveta
117 Ivonna
118 IzabellaZoti është betuar
119 Jana
120 JekaterinaI pastër
121 Jelena
122 Jolanta
123 Jūlija
124 Julija
125 Justīne
126 Justine
127 Juta
128 Karīna
129 Karina
130 Karlina
131 Karolīna
132 Karolina
133 Kate
134 Katrīna
135 KatrinaI pastër
136 KeitaI panjohur
137 Kerija
138 Ketija
139 Kitija
140 Krista
141 Kristena
142 Kristiāna
143 Kristiana
144 KristinaNdjekës
145 Kristīne
146 KristineNdjekës
147 Ksenija
148 Laila
149 LaimaLumturi
150 Laine
151 Lanashkëmb
152 Lāsma
153 Lauma
154 Laura
155 Leila
156 Lelde
157 Liana
158 Liene
159 Līga
160 Liga
161 Lina
162 Linda
163 LitaNjerëz
164 Līva
165 Liva
166 Lolita
167 Loreta
168 Luīze
169 Madara
170 Magdalena
171 Maija
172 Mairame formë të hijshme, të pastër
173 Māra
174 Margaritamargaritar
175 Marija
176 Marikaborzilok (barishte). Gjithashtu i njohur si borzilok ose Sezoni më i keq
177 Mariname formë të hijshme të pastër
178 Maritaborzilok (barishte). Gjithashtu i njohur si borzilok ose Sezoni më i keq
179 Marta
180 Maruta
181 Megija
182 Melisa
183 Melitaacaruar
184 Mia
185 Milana
186 Milename formë të hijshme të pastër
187 Mona
188 Monika
189 Monta
190 Nadinashpresoj
191 Natalija
192 Nellija
193 Nika
194 Nikola
195 Nora
196 Oksana
197 Olga
198 Patricia
199 Patrīcija
200 Paula
201 Raisatrëndafil
202 Ramona
203 Rebeka
204 Regīna
205 Regina
206 Reičela
207 Renāte
208 Renate
209 Ritame formë të hijshme të pastër
210 Ruta
211 Rūta
212 Sabīne
213 Sabine
214 Samanta
215 Sanda
216 Sandra
217 Sanija
218 Sanita
219 Santa
220 Sara
221 Selina
222 Sendija
223 Sibilla
224 Sigita
225 SigneFitore
226 SilvijaPyll
227 Simona
228 Sindija
229 Sintija
230 Sofija
231 Solvita
232 Svetlanandriçim
233 Tatjana
234 TinaZoti është betuar
235 Ulrika
236 Unanjë
237 Undīne
238 Undine
239 Valerija
240 Valērija
241 Vanesa
242 VeronikaFitore
243 Victoria
244 Vika
245 Viktorija
246 Vineta
247 VitaJetë
248 Zanda
249 Zane
250 Zita

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ