Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore danez emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Agnes
2 Alberte
3 Alma
4 Amalie
5 Amanda
6 Andrea
7 Ane
8 Anette
9 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
10 Anja
11 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
12 Annesimpatik, i dhembshur
13 Annette
14 Annika
15 Asta
16 Astrid
17 Benedicte
18 Bente
19 Berit
20 BettinaZoti është betuar
21 Birgit
22 Birgitte
23 BodilPërleshje
24 Bolette
25 Britta
26 Camilla
27 Camille
28 Carinapastër ose të pastër
29 Caroline
30 Cathrine
31 Catrine
32 Cecilia
33 Cecilievizualisht paaftë
34 Celina
35 Celine
36 Charlotte
37 Christina
38 Christine
39 Clara
40 Claudia
41 Connie
42 Dea
43 Diana
44 Dina
45 DitteMbrojtësi i popullit
46 DorteDhuratë
47 Dorthe
48 Ea
49 Elin
50 Elina
51 Eline
52 ElisabethZoti është betuar
53 EllaZoti është betuar
54 Ellen
55 Emilia
56 Emilie
57 Emily
58 Emma
59 Esthernjë yll
60 Eva
61 Fie
62 Filippa
63 Frederikke
64 Freja
65 FreyaLief
66 Frida
67 Gitte
68 Gry
69 HannahHiri i Perëndisë
70 HannePerëndia është i mëshirshëm
71 Heidi
72 Helena
73 Helene
74 Helle
75 Henriette
76 Iben
77 Ida
78 Inapastër ose të pastër
79 Inge
80 Inger
81 Ingrid
82 IrenePaqe
83 IsabelZoti është betuar
84 IsabellaZoti është betuar
85 JaneZoti është i dhemshur
86 JannePerëndia është i mëshirshëm
87 JanniPerëndia është i mëshirshëm
88 JannieZoti është i dhemshur
89 Jasmin
90 JeanettePerëndia është i mëshirshëm
91 JenniferI frytshëm
92 Jessica
93 Jette
94 JoanZoti është i dhemshur
95 JohannaZoti është i dhemshur
96 JohannePerëndia është i mëshirshëm
97 JonnaPerëndia është i mëshirshëm
98 Josefine
99 Josephine
100 Julia
101 Juliane
102 Julie
103 Jytte
104 Kamilla
105 Kamille
106 Karen
107 KarinI pastër
108 Karina
109 Karoline
110 KatarinaI pastër
111 Katharina
112 Kathrine
113 KatinkaI pastër
114 Katja
115 KatrineTë pastër dhe të pastër
116 Kaya
117 Kira
118 Kirsten
119 Kirstine
120 Klara
121 KristinaNdjekës
122 KristineNdjekës
123 Laila
124 Laura
125 Lærke
126 Lealuan
127 Lena
128 Lene
129 Lina
130 Linda
131 Line
132 Linea
133 LisPërkushtuar për zot
134 LisaZoti është betuar
135 LisbethZoti është betuar
136 LisePërkushtuar për zot
137 Liselotte
138 LisetteZoti është betuar
139 Liv
140 Liva
141 Lone
142 Lotte
143 Louise
144 Luna
145 Lykke
146 Mai
147 Maikenme formë të hijshme të pastër
148 Maja
149 Malene
150 Malou
151 Mariame formë të hijshme të pastër
152 Marianneme formë të hijshme të pastër
153 Marieme formë të hijshme të pastër
154 Marie-Louiseacaruar
155 Mariname formë të hijshme të pastër
156 Marleneme formë të hijshme të pastër
157 Martha
158 Mathilde
159 Matilde
160 Maya
161 Melanie
162 Melissa
163 Mette
164 Mia
165 MichalaKush është si Perëndia
166 Michelle
167 Mieme formë të hijshme të pastër
168 Mikala
169 Mille
170 Mira
171 Mona
172 Monica
173 Monique
174 Nadiashpresoj
175 Nadja
176 Naja
177 NannaTrim
178 Natacha
179 Natalie
180 Natascha
181 Natasja
182 Nathalie
183 Nicole
184 Nicoline
185 Nikita
186 Nikoline
187 Nina
188 Ninna
189 Nynne
190 Oline
191 Olivia
192 Patricia
193 Pernille
194 Pia
195 Randii bukur
196 Rebecca
197 Rebekka
198 Regitze
199 Rikke
200 Ritame formë të hijshme të pastër
201 Ronja
202 Rosa
203 Sabine
204 Sabrina
205 Sally
206 Sandra
207 Sanne
208 Sara
209 Sarah
210 Sascha
211 Selma
212 Sidsel
213 Sif
214 SigneFitore
215 SigridFitore
216 Silja
217 Silje
218 Silke
219 Sille
220 Simone
221 SinePerëndia është me ne
222 Sirii ndershëm
223 Sissel
224 Smilla
225 Sofia
226 Sofie
227 Solveig
228 Sophia
229 Sophie
230 Stephanie
231 StinaNdjekës
232 Stine
233 SusanZambak uji
234 Susanne
235 Tanja
236 Tenna
237 Thea
238 Therese
239 Thilde
240 Tilde
241 TinaZoti është betuar
242 TineNdjekës
243 TrineTë pastër dhe të pastër
244 UllaVesh
245 Ulrikke
246 Vanessa
247 VibekeLuftë
248 Victoria
249 Winniebekuar
250 Yasmin

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ