Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore Afrikës së Jugut emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Abigail
2 Adel
3 AdeleFisnik
4 Adri
5 Aletta
6 Alicia
7 Alida
8 Aloma
9 Alta
10 Amanda
11 Amelia
12 Andrea
13 Ané
14 Anel
15 Anelda
16 Angelique
17 Anika
18 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
19 Anja
20 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
21 Anneke
22 Annelinesimpatik, i dhembshur
23 AnnelizeMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
24 AnnemarieMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
25 Annemie
26 Annette
27 Annika
28 Anri
29 Antionette
30 Antoinette
31 Antonette
32 Anzel
33 Ashley
34 Beatrix
35 Belinda
36 Benita
37 Bernelee
38 Bianca
39 Bianka
40 CarienTë pastër dhe të pastër
41 Carinpastër ose të pastër
42 Carinapastër ose të pastër
43 Carla
44 Carli
45 Carmen
46 Catharinapastër ose të pastër
47 Cecilia
48 Chandre
49 Chané
50 Chane
51 Chantal
52 Chante
53 Chantel
54 Chantelle
55 Charlene
56 Charmaine
57 Charne
58 Christa
59 Christelle
60 Christina
61 Christine
62 Chrizelda
63 Cindy
64 Clarissa
65 CorneHorned
66 CorneliaHorned
67 Dalene
68 DanellePerëndia është gjykatësi im
69 DaniellaPerëndia është gjykatësi im
70 Danika
71 Denise
72 Doreen
73 Elaine
74 Elana
75 Elandi
76 Elanindriçim
77 Eleanor
78 ElizabethZoti është betuar
79 ElizeZoti është betuar
80 Elizma
81 Elizna
82 Elmari
83 Elmarie
84 Elreaz
85 ElsabePërkushtuar për zot
86 Elsje
87 Elzette
88 Emma
89 EngelaEngjëll
90 Erika
91 Estelle
92 GeraldineShtizë
93 Gerdafortë me shtizë
94 Gertruida
95 Gretchenmargaritar
96 Gwendoline
97 Hanlie
98 Hannetjie
99 Hanri
100 Heidi
101 Heleen
102 Helena
103 Hermien
104 IlseZoti është betuar
105 IlzePërkushtuar për zot
106 IsabelZoti është betuar
107 Jacoba
108 Jacquelineai mori thembrën
109 Jana
110 JaneZoti është i dhemshur
111 JanettePerëndia është i mëshirshëm
112 JanineZoti është i dhemshur
113 JeanettePerëndia është i mëshirshëm
114 JenniferI frytshëm
115 Jessica
116 Jodine
117 JohannaZoti është i dhemshur
118 Jolene
119 JuanitaPerëndia është i mëshirshëm
120 Karen
121 Karien
122 KarinI pastër
123 Karla
124 Karlien
125 Lanashkëmb
126 LarissaI gëzuar
127 Lealuan
128 Leana
129 Leandi
130 Leandra
131 Leandri
132 Leandrie
133 Leane
134 Leonieluan
135 Letitia
136 Liana
137 LieslZoti është betuar
138 Linda
139 Lindie
140 LisaZoti është betuar
141 LizaZoti është betuar
142 LizeZoti është betuar
143 Lizel
144 Lizelle
145 LizettePërkushtuar për zot
146 Lorinda
147 Louise
148 Lynette
149 Madelein
150 Madeleine
151 Madelyn
152 Magda
153 Magdalena
154 Mandie
155 Marelise
156 Marelize
157 Mariborzilok (barishte). Gjithashtu i njohur si borzilok ose Sezoni më i keq
158 Mariame formë të hijshme të pastër
159 Mariaan
160 Marianame formë të hijshme të pastër
161 Marianna
162 Marieme formë të hijshme të pastër
163 Marietteme formë të hijshme të pastër
164 Marikeborzilok (barishte). Gjithashtu i njohur si borzilok ose Sezoni më i keq
165 Marilize
166 Mariname formë të hijshme të pastër
167 Marindaacaruar
168 Marisa
169 Mariska
170 Maritsaborzilok (barishte). Gjithashtu i njohur si borzilok ose Sezoni më i keq
171 Maritza
172 Marleneme formë të hijshme të pastër
173 Marlime formë të hijshme të pastër
174 Marlize
175 Martha
176 Maryke
177 Marynaacaruar
178 Megan
179 Melanie
180 Melinda
181 Melissa
182 Mercia
183 Mia
184 Miane
185 Miané
186 Mianke
187 Michaela
188 Michelle
189 MiekeMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
190 Mikayla
191 Monica
192 Monique
193 Nadiashpresoj
194 Nadineshpresoj
195 Natasha
196 Natasja
197 Nicola
198 Nicole
199 Nicolene
200 Nicolette
201 Nikita
202 Nina
203 Odette
204 Petroshkëmb
205 Petronellashkëmb
206 ReinetteKëshilla, këshilla e
207 Rene
208 Rethazbukurim
209 Riana
210 Rijnalda
211 Rinapastër ose të pastër
212 Rochelle
213 Roelien
214 Ronel
215 Ronell
216 Rozanne
217 Samantha
218 Sandra
219 Sanet
220 Shani
221 Simone
222 Sonet
223 Sonja
224 Stephanie
225 Stephné
226 Sumari
227 Suné
228 Sune
229 SusanZambak uji
230 Susara
231 Suzette
232 Tania
233 Tanya
234 Tarina
235 Tessa
236 Theresa
237 Vanessa
238 Verushka
239 Vicki
240 Wilmame vullnet aq i fortë si një përkrenare
241 Wilna
242 Yolanda
243 Yolande
244 Yolandi
245 Yolandie
246 Yvonne
247 Zelda
248 Zelna
249 Zelri
250 Zonica

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ