Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore bulgarian emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Adelina
2 Agnes
3 Ailini ndershëm
4 Akshaena
5 Albena
6 Alice
7 Alietta
8 AnabelaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
9 AnayaPerëndia është me ne
10 Andrea
11 Annelise
12 Antonia
13 Antonina
14 Armin
15 Arzu
16 Asie
17 Asya
18 Aygul
19 Aylin
20 Aysel
21 Aysun
22 Beatris
23 Berfin
24 Berivan
25 BetinaPërkushtuar për Zotin
26 Céline
27 DanielaPerëndia është gjykatësi im
28 Dara
29 Desita
30 Diana
31 Didi
32 Elena
33 Elia
34 Elina
35 Elinor
36 Elis
37 ElisaZoti është betuar
38 ElissaZoti është betuar
39 Emel
40 Emilia
41 Emine
42 Erika
43 Ernie
44 Esil
45 Esmeralda
46 Estel
47 Evelinme formë të hijshme, të pastër
48 Fatma
49 Fatme
50 Fermin
51 GabrielaPerëndia është me ne
52 Gretamargaritar
53 Hanife
54 Hasibe
55 Helena
56 Helin
57 Iana
58 Idil
59 Ilayda
60 Ilknur
61 Ipek
62 IsabellaZoti është betuar
63 Ivona
64 Jacquelineai mori thembrën
65 JanetPerëndia është i mëshirshëm
66 Janset
67 JuanaPerëndia është me ne
68 KaterinaI pastër
69 KatrinTë pastër dhe të pastër
70 Kemi
71 Kristen
72 KristinNdjekës
73 KristinaNdjekës
74 Lora
75 Magdalena
76 Mariame formë të hijshme të pastër
77 Marielame formë të hijshme, të pastër
78 Mariq
79 Marta
80 Mediha
81 MelekMbret
82 Meral
83 Merianme formë të hijshme të pastër
84 Merlin
85 Mersedes
86 Merve
87 Mi-Hi
88 Mihaela
89 Mimime formë të hijshme, të pastër
90 Mirela
91 Miremacaruar
92 Mirena
93 Mishel
94 Monika
95 NelinaHorned
96 Nerea
97 Nevin
98 Nikol
99 Nuray
100 Oksana
101 Reneta
102 ReniPaqe
103 Robertina
104 Sabrina
105 Sibelfitore, fitore
106 Silvana
107 Simona
108 Tany
109 Tanya
110 TeodoraDhuratë
111 Toni
112 TyraPerëndia është me ne
113 Valentina
114 Vanesa
115 Vanessa
116 Veronica
117 VeronikaFitore
118 Viki
119 Vivian
120 Viviana
121 YanaPajtuar Perëndisë
122 Yeon
123 YonitaPëllumb
124 Yuki
125 ZarinaAr
126 Zeynep
127 Адриана
128 Александра
129 Алис
130 Ангелина
131 Анелия
132 Анна
133 Асие
134 Ася
135 Борислава
136 Валентина
137 Ванеса
138 Ванина
139 Ваня
140 Василена
141 Велина
142 Венета
143 Вера
144 Вероника
145 Виктория
146 Вилдан
147 Виолета
148 Владимира
149 Вяра
150 Габриела
151 Галина
152 Гергана
153 Грета
154 Даниела
155 ДаринаDhuratë
156 Дария
157 Даяна
158 Денислава
159 Деница
160 Десислава
161 Джансу
162 Джефрие
163 Джулия
164 Диана
165 Диляна
166 Елена
167 Елеонора
168 Елина
169 Елис
170 Елица
171 Есра
172 Зара
173 Зорница
174 Зоя
175 Ива
176 Ивана
177 Ивелина
178 Ивет
179 Ивона
180 Изабела
181 Илияна
182 Ирен
183 Ирена
184 Йоана
185 Йоанна
186 Йована
187 Калина
188 Катерина
189 Катрин
190 Кристина
191 Лили
192 Лилия
193 Лия
194 Мариела
195 Марина
196 Мария
197 Мартина
198 Мая
199 Мейлин
200 Мелиса
201 Миглена
202 Микаела
203 Милана
204 Мина
205 Мира
206 Мирела
207 Мирена
208 Михаела
209 Моника
210 Надеждаshpresoj
211 Натали
212 Наталия
213 Нели
214 Никол
215 Ния
216 Павлина
217 Петя
218 Пламена
219 Полина
220 Радослава
221 Радостина
222 Ралица
223 Рая
224 Росица
225 Румяна
226 Светла
227 Севдалина
228 Семра
229 Силвия
230 Симон
231 Симона
232 Стела
233 Стефани
234 Сузана
235 Таня
236 Теодора
237 Флорентина
238 Хабибе
239 Хадил
240 Христина
241 Християна
242 Цветелина
243 Цветозара
244 Цветомира
245 Цвртелина
246 Юзлем
247 Юлиана
248 Юлия
249 Яница
250 Ясмин

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ