Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Emrat e bebeve djem me 2 rrokje

#Emër Kuptimi
1 Alanshkëmb
2 Albi
3 Albion
4 Aldo
5 Almir
6 Amar
7 Andi
8 Anik
9 AnselNdjekës
10 Ardit
11 ArenAi i cili sundon si një shqiponjë
12 Arik
13 Arion
14 Aron
15 ArtaAr
16 AurelAr
17 Auron
18 Behram
19 Bledar
20 Brendon
21 Brian
22 DanielPerëndia është gjykatësi im
23 Dejvi
24 Denis
25 Deniz
26 Diar
27 Donat
28 Eda
29 Egzon
30 Elion
31 Elvir
32 Enar
33 Endri
34 Endrit
35 Enea
36 EngjellEngjëll
37 EnisMik
38 Ensar
39 EnzoShpatë
40 Erald
41 Erblin
42 Erik
43 Erion
44 Ermal
45 EronPaqe
46 Erosdashuri
47 Ersi
48 Erza
49 Esli
50 Florent
Shfaq më shumë emra

Emrat e bebeve vajza me 2 rrokje

#Emër Kuptimi
1 Adea
2 Ajla
3 Ajlin
4 Ajsi
5 AltinAr
6 Ambra
7 Amra
8 Ana
9 Anda
10 Anik
11 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
12 Antea
13 Ardi
14 Ardit
15 Arion
16 Arlind
17 ArtaAr
18 Asjashpresoj
19 Aslii ndershëm
20 Astrit
21 AzraI pastër
22 Blerta
23 Bruna
24 Dea
25 Diellza
26 Diona
27 Dionis
28 Dior
29 Djellza
30 DorisDhuratë
31 EdraI fuqishëm
32 Ela
33 Eldaluftëtar
34 Elma
35 ElsaZoti është betuar
36 ElzaZoti është betuar
37 Enar
38 Enxhi
39 Erda
40 ErisPërleshje
41 Erla
42 Erli
43 Ersa
44 Erza
45 Esra
46 Esternjë yll
47 Fatime
48 Fiona
49 Fjolla
50 Flávia
Shfaq më shumë emra


Emri i kategorive

Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ