Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Emrat e bebeve vajza me 2 rrokje

#Emër Kuptimi
1 ElsaZoti është betuar
2 Eldaluftëtar
3 ArtaAr
4 Dea
5 Lealuan
6 Fjolla
7 Megi
8 Sindi
9 Ritame formë të hijshme të pastër
10 GertaShtizë
11 Ajla
12 Asjashpresoj
13 Rinapastër ose të pastër
14 Rianme formë të hijshme të pastër
15 JoanaPerëndia është me ne
16 Shefije
17 Dior
18 Kejsi
19 Sara
20 Inapastër ose të pastër
21 Amra
22 Enxhi
23 Lejla
24 Diellza
25 Arlind
26 LisaZoti është betuar
27 Lian
28 Diona
29 Ardi
30 Blerta
31 Suela
32 Leandra
33 Erla
34 Raisatrëndafil
35 Gresa
36 Dionis
37 ElzaZoti është betuar
38 Noemii bukur
39 Antea
40 Ambra
41 Ajlin
42 Hana
43 Tringa
44 LizaZoti është betuar
45 Nea
46 AltinAr
47 Shpresashpresoj
48 Tara
49 Jora
50 Igli
51 Rejan
52 ErisPërleshje
53 StinaNdjekës
54 Juna
55 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
56 Jara
57 Erza
58 Ardit
59 SilvaPyll
60 Luar
61 Ilva
62 Enar
63 Anda
64 HannaHiri i Perëndisë
65 Flávia
66 Leona
67 Ersa
68 Gretamargaritar
69 Esra
70 Elma
71 DorisDhuratë
72 Xhoana
73 HelgaLumturi
74 Erda
75 Bruna
76 Ela
77 Malti
78 Renea
79 Fiona
80 AzraI pastër
81 EdraI fuqishëm
82 Aslii ndershëm
83 Fatime
84 Rona
85 Djellza
86 Astrit
87 Anik
88 Adea
89 Ajsi
90 Esternjë yll
91 Marame formë të hijshme të pastër
92 KailaKush është si Perëndia
93 Ana
94 Merisnga deti
95 Paola
96 Meral
97 Erli
98 Arion
99 Sibelfitore, fitore
100 Ilda

Emri i kategorive

Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ