Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore shqiptar emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Addison
2 Adhurim
3 Adis
4 Adonislord
5 Adriel
6 AertAi i cili sundon si një shqiponjë
7 Agon
8 Aiden
9 Alanshkëmb
10 Albion
11 Aldo
12 Almir
13 AlpTrim
14 AltinAr
15 Amadeo
16 Amar
17 Amarildo
18 Ammar
19 Andi
20 Anes
21 Aniel
22 Anik
23 Anri
24 AnselNdjekës
25 Anuar
26 Arbër
27 Arbin
28 ArdAi i cili sundon si një shqiponjë
29 Ardi
30 Ardit
31 ArenAi i cili sundon si një shqiponjë
32 AresMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
33 Arges
34 ArianMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
35 Arion
36 Arlind
37 Armend
38 Arnest
39 Aron
40 ArvinPërleshje
41 Asel
42 Aslaida
43 Aslii ndershëm
44 Astrit
45 Atdhe
46 Aulon
47 AurelAr
48 Auron
49 Avni
50 Behram
Shfaq më shumë emra

Popullore shqiptar emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Adea
2 Adela
3 AdelajdaFisnik
4 AdeleFisnik
5 Adelina
6 Adora
7 Ajla
8 Ajlin
9 Ajna
10 Albina
11 Albiona
12 Alejna
13 Alenashkëmb
14 Alesia
15 Alina
16 Alketa
17 Alkida
18 Almedina
19 Almira
20 Altina
21 Amanda
22 Amara
23 Amarilda
24 AmarisPerëndia është me ne
25 Ambra
26 Amela
27 Amelia
28 Amra
29 Anela
30 Anesa
31 Anila
32 Anisa
33 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
34 AnjelaQiellor
35 Anjeza
36 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
37 Antea
38 Antonettalule
39 Anxhela
40 Arbesa
41 Ardita
42 Arialuan
43 AritaMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
44 Arjana
45 Arjeta
46 Arlinda
47 Armela
48 Aron
49 Arona
50 ArtaAr
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ