Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Emrat e bebeve vajza me 3 rrokje

#Emër Kuptimi
1 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
2 Rinesa
3 Bleona
4 Edona
5 ElisaZoti është betuar
6 Blerina
7 Dorinadhuratë e Zotit
8 Elona
9 Altina
10 Rafaela
11 Kaltrina
12 Qendresa
13 Leonita
14 Migena
15 Armela
16 Erona
17 Lorena
18 Aurela
19 Alejna
20 DajanaPajtuar Perëndisë
21 Leonora
22 DalinaFisnik
23 Arjeta
24 AuroraAr
25 JuanaPerëndia është me ne
26 IrenaPaqe
27 Klaudia
28 Arbesa
29 Inara
30 Egzona
31 Elvira
32 Anela
33 Desara
34 Arialuan
35 Anxhela
36 Albiona
37 Romina
38 Melisa
39 Rovena
40 JonilaZoti është i dhemshur
41 Fatlinda
42 Anesa
43 Brisilda
44 Albina
45 Najada
46 Mirjetanjë
47 Tuana
48 Alenashkëmb
49 Besjana
50 Agnesa
51 Alesia
52 Arlinda
53 AmarisPerëndia është me ne
54 MikelaSi Perëndi
55 Mirela
56 Venera
57 ElizaZoti është betuar
58 ManuelaPerëndia është me ne
59 Anisa
60 Donika
61 Paola
62 Erita
63 MatildaI fuqishëm
64 Ermira
65 Ardita
66 Denisa
67 Laureta
68 Erisa
69 Valmira
70 Jetmira
71 AdeleFisnik
72 AritaMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
73 SuzanaZambak uji
74 Alkida
75 Blinera
76 Vanesa
77 Amina
78 Diora
79 Gentiana
80 ArtinaAi i cili sundon si një shqiponjë
81 Evelinme formë të hijshme, të pastër
82 Zelia
83 Mirlinda
84 KristinaNdjekës
85 Elida
86 DilaraDashnor
87 ImeldaPërleshje
88 EleniQartë
89 Xheneta
90 Anjeza
91 Ornela
92 Adela
93 Xhensila
94 Arjana
95 Kanita
96 Amela
97 Amanda
98 Mirellame formë të hijshme, të pastër
99 Ejona
100 Donjeta

Emri i kategorive

Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ