Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Lehtë për të kujtuar emrat e djalë

#Emër Kuptimi
1 Joel
2 Luar
3 OmarJetë
4 Klajdi
5 Ardit
6 Lior
7 Igli
8 Siar
9 Deon
10 Alanshkëmb
11 Erald
12 Roan
13 Kian
14 Priam
15 Lean
16 Loris
17 Suadi lumtur
18 SinanShtizë
19 Klejdi
20 Albi
21 Erli
22 Ersi
23 Dejvi
24 Renis
25 Rei
26 Yllinjë yll
27 Dario
28 Anik
29 Malti
30 Andi
31 JonZoti është i dhemshur
32 Liamme vullnet aq i fortë si një përkrenare
33 Kushtrim
34 Diar
35 Egzon
36 MateoDhuratë
37 Amar
38 EnisMik
39 Anes
40 ArianMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
41 Dion
42 MatinI fuqishëm
43 Arlind
44 Lorik
45 Erion
46 Adhurim
47 AurelAr
48 Auron
49 DorisDhuratë
50 NinoPajtuar Perëndisë


Lehtë për të kujtuar emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Marigona
2 Rona
3 Elma
4 Geatokë
5 Fatime
6 Ela
7 Alenashkëmb
8 Besjana
9 Raisatrëndafil
10 Marjaname formë të hijshme të pastër
11 Juna
12 Flávia
13 Inapastër ose të pastër
14 Leona
15 DiaraDhuratë
16 Egzona
17 Kanita
18 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
19 Xheneta
20 Lejla
21 EleniQartë
22 Anesa
23 IrenaPaqe
24 ElisabetaPërkushtuar për Zotin
25 HannaHiri i Perëndisë
26 AdelajdaFisnik
27 Ritame formë të hijshme të pastër
28 Tea
29 Diora
30 Erita
31 Anisa
32 Adora
33 Ana
34 Pamela
35 Ardita
36 Valentina
37 Donika
38 Anxhela
39 MatildaI fuqishëm
40 Mirela
41 Lealuan
42 Darla
43 Amara
44 Esila
45 ElisaZoti është betuar
46 Tuana
47 Ajsi
48 Amina
49 Adea
50 Djellza

Emri i kategorive

Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ