Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
emrat Boy që janë të lehtë për të shpallë në anglisht

#Emër Kuptimi
1 Brendon
2 Roan
3 Siar
4 BjornVesh
5 Liamme vullnet aq i fortë si një përkrenare
6 Kevin
7 Priam
8 Loris
9 MatiasDhuratë
10 MatinI fuqishëm
11 Erald
12 Elian
13 Renis
14 Luar
15 Marsel
16 Lior
17 Elion
18 Kian
19 Deon
20 KaanZoti është i dhemshur
21 MalikMbret
22 Egzon
23 Endri
24 Melos
25 Leonluan
26 Anik
27 Lian
28 Rianme formë të hijshme të pastër
29 EnzoShpatë
30 MateoDhuratë
31 Troi
32 Dion
33 Anes
34 Albi
35 Alanshkëmb
36 Lorik
37 Suadi lumtur
38 NinoPajtuar Perëndisë
39 Amar
40 Klevis
41 Dior
42 Enar
43 Laurentlaureati
44 ErisPërleshje
45 Eduard
46 Erli
47 Klejdi
48 DorisDhuratë
49 OmarJetë
50 Elvir


Emrat vajzë që janë të lehtë për të shpallë në anglisht

#Emër Kuptimi
1 Ana
2 LisaZoti është betuar
3 SilvaPyll
4 AzraI pastër
5 Darla
6 Anda
7 Evelinme formë të hijshme, të pastër
8 KristinaNdjekës
9 DiaraDhuratë
10 Anela
11 AdeleFisnik
12 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
13 AritaMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
14 Denisa
15 SuzanaZambak uji
16 Fiona
17 Margaritamargaritar
18 Ardita
19 Valmira
20 Ambra
21 KaterinaI pastër
22 Arialuan
23 Melisa
24 Iris
25 Tuana
26 ImeldaPërleshje
27 Alenashkëmb
28 Verona
29 Alesia
30 Antea
31 Diora
32 Laureta
33 Blinera
34 Amina
35 Eda
36 GabrielaPerëndia është me ne
37 StinaNdjekës
38 Juna
39 IrinaPaqe
40 Tiara
41 BetinaPërkushtuar për Zotin
42 EltinaFisnik
43 Hana
44 Adora
45 Ajna
46 Romina
47 Pamela
48 Orinda
49 Valentina
50 Nea

Emri i kategorive

Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ