Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
shpallë lehtë emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Lean
2 Ardit
3 Donat
4 Rejan
5 Lior
6 JoanZoti është i dhemshur
7 Marsel
8 Endri
9 Siar
10 Deon
11 Alanshkëmb
12 Erald
13 Kian
14 Merisnga deti
15 SelmanPaqe
16 Loris
17 Suadi lumtur
18 SinanShtizë
19 Eduard
20 Bledar
21 Kushtrim
22 Albi
23 Erli
24 Egzon
25 Ersi
26 Dejvi
27 Rei
28 Yllinjë yll
29 Dario
30 NinoPajtuar Perëndisë
31 Anik
32 Melos
33 Andi
34 AltinAr
35 DorisDhuratë
36 Amar
37 Leandroluan
38 Dion
39 Lorik
40 ArianMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
41 Anes
42 AurelAr
43 MateoDhuratë
44 EnzoShpatë
45 Liamme vullnet aq i fortë si një përkrenare
46 MalikMbret
47 Dior
48 Endrit
49 EronPaqe
50 Klevis


Lehtë për të shpallë emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Kejsi
2 Elma
3 IriniZoti është i dhemshur
4 HannaHiri i Perëndisë
5 Ornela
6 Melisa
7 Bruna
8 Geatokë
9 AzraI pastër
10 Mariname formë të hijshme të pastër
11 IrenaPaqe
12 Elona
13 ElisabetaPërkushtuar për Zotin
14 Donjeta
15 Iris
16 Egzona
17 Liana
18 Amanda
19 Romina
20 EleniQartë
21 Tuana
22 LizaZoti është betuar
23 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
24 Rovena
25 MikelaSi Perëndi
26 Jetmira
27 Diora
28 AdelajdaFisnik
29 Shpresashpresoj
30 Amina
31 Valmira
32 AritaMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
33 Ardita
34 MatildaI fuqishëm
35 Marigona
36 StinaNdjekës
37 Adela
38 Alenashkëmb
39 Besjana
40 Denisa
41 Anda
42 Flávia
43 Noemii bukur
44 Juna
45 SilvaPyll
46 LisaZoti është betuar
47 Erita
48 Anisa
49 AdeleFisnik
50 Inapastër ose të pastër

Emri i kategorive

Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ