Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Më e lehtë për të shkruar emrat e djalë

#Emër Kuptimi
1 DorisDhuratë
2 Albi
3 Amarildo
4 Deon
5 Kushtrim
6 Elvir
7 Andi
8 Orges
9 JonZoti është i dhemshur
10 Rejan
11 Yllinjë yll
12 Renis
13 Lior
14 MalikMbret
15 Kian
16 Alanshkëmb
17 Laurentlaureati
18 Kevin
19 MatiasDhuratë
20 Luar
21 ErisPërleshje
22 Adonislord
23 Malti
24 JoanZoti është i dhemshur
25 Anik
26 NinoPajtuar Perëndisë
27 Egzon
28 Dario
29 MatinI fuqishëm
30 Dionis
31 AurelAr
32 MateoDhuratë
33 Ardit
34 Brendon
35 Rei
36 Liamme vullnet aq i fortë si një përkrenare
37 Dior
38 Suadi lumtur
39 Rianme formë të hijshme të pastër
40 Troi
41 Dion
42 Leart
43 SelmanPaqe
44 Lean
45 EronPaqe
46 Dejvi
47 AltinAr
48 Auron
49 SinanShtizë
50 Anes


Më e lehtë për të shkruar emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Arjeta
2 EleniQartë
3 Amarilda
4 Alenashkëmb
5 Besjana
6 DiaraDhuratë
7 Ejona
8 LisaZoti është betuar
9 IrenaPaqe
10 Elona
11 Mariname formë të hijshme të pastër
12 Donjeta
13 Brisilda
14 Elvira
15 Inara
16 KaterinaI pastër
17 Amanda
18 Romina
19 Bruna
20 ElisabetaPërkushtuar për Zotin
21 AmarisPerëndia është me ne
22 Adela
23 Kanita
24 Anesa
25 Laureta
26 StinaNdjekës
27 Amina
28 Antonettalule
29 GabrielaPerëndia është me ne
30 Margaritamargaritar
31 Jora
32 Jara
33 Denisa
34 AdeleFisnik
35 DorisDhuratë
36 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
37 Diora
38 SilvaPyll
39 MikelaSi Perëndi
40 AdelajdaFisnik
41 Antea
42 Arlinda
43 Erita
44 Anisa
45 Anda
46 Elma
47 MatildaI fuqishëm
48 Mirela
49 Flávia
50 Ajlin

Emri i kategorive

Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ