Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Emrat e bebeve djem me 3 rrokje

#Emër Kuptimi
1 Abedin
2 Abelard
3 Aberto
4 Addison
5 Adhurim
6 Adisa
7 Adonislord
8 Alboren
9 Aleksia
10 Amadeo
11 Amela
12 Andreon
13 Anela
14 AnieliBurrëri
15 Antuanlule
16 Anuar
17 ArianMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
18 Ario
19 Arrigoatdhe, pushtet, sundimtar
20 Arteo
21 BernardoVesh
22 Besian
23 Braulio
24 DanielPerëndia është gjykatësi im
25 DaniloPerëndia është me ne
26 Dario
27 Darius
28 Dominiklord
29 DonitaDhuratë
30 Dorian
31 Dukagjin
32 Eduard
33 Eduart
34 Elendion
35 Elian
36 Elias
37 Elidon
38 Elio
39 Eliot
40 Eliseo
41 Elisjon
42 Elison
43 EmanuelPerëndia është me ne
44 Enada
45 Erbian
46 Eredo
47 Erian
48 Ersjano
49 Evelyn
50 Fabio
Shfaq më shumë emra

Emrat e bebeve vajza me 3 rrokje

#Emër Kuptimi
1 Adela
2 AdeleFisnik
3 Agnesa
4 Albina
5 Albiona
6 Alejna
7 Alenashkëmb
8 Alesia
9 Alkida
10 Altina
11 Amanda
12 AmarisPerëndia është me ne
13 Amela
14 Amina
15 Anela
16 Anesa
17 Anisa
18 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
19 Anjeza
20 Anxhela
21 Arbesa
22 Ardita
23 Arialuan
24 AritaMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
25 Arjana
26 Arjeta
27 Arlinda
28 Armela
29 ArtinaAi i cili sundon si një shqiponjë
30 Aurela
31 AuroraAr
32 Besjana
33 Bleona
34 Blerina
35 Blinera
36 Brisilda
37 DajanaPajtuar Perëndisë
38 DalinaFisnik
39 Denisa
40 Desara
41 DilaraDashnor
42 Diora
43 Donika
44 Donjeta
45 Dorinadhuratë e Zotit
46 Edona
47 Egzona
48 Ejona
49 EleniQartë
50 Elida
Shfaq më shumë emra


Emri i kategorive

Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ