Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore holandez emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Aaron
2 Albert
3 Alex
4 Alexander
5 Andre
6 André
7 Anthony
8 Arie
9 Arjan
10 Arjen
11 ArneAi i cili sundon si një shqiponjë
12 ArnoAi i cili sundon si një shqiponjë
13 Arthur
14 Bart
15 Bas
16 Ben
17 Benjamin
18 Bert
19 BjornVesh
20 Bob
21 Bram
22 Brent
23 Brian
24 Bryan
25 Cas
26 Casper
27 Cedric
28 CeesHorned
29 Chris
30 Christiaan
31 Coen
32 Colin
33 Daan
34 Damian
35 Dani
36 DanielPerëndia është gjykatësi im
37 DannyPerëndia është gjykatësi im
38 Dave
39 David
40 Davy
41 Dennis
42 Dimitri
43 Dirk
44 DouwePëllumb
45 Dries
46 Dylan
47 Eddy
48 Edwin
49 Emiel
50 Eric
Shfaq më shumë emra

Popullore holandez emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Agnes
2 Alexandra
3 Alicia
4 Amanda
5 Amber
6 Amy
7 Andrea
8 Angela
9 Angelique
10 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
11 Anja
12 Anke
13 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
14 Annesimpatik, i dhembshur
15 Anneke
16 Anneliessimpatik, i dhembshur
17 AnnemarieMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
18 AnnemiekeMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
19 Annika
20 Anouk
21 Ashley
22 Astrid
23 Barbara
24 Bianca
25 Bo
26 BrendaShpatë
27 Brigitte
28 Britt
29 Carla
30 Carmen
31 Caroline
32 Chantal
33 Charlotte
34 Chayenne
35 Cheyenne
36 Cindy
37 Claudia
38 Cynthia
39 DagmarPaqe
40 Daisy
41 Dana
42 DaniellePerëndia është gjykatësi im
43 DaniquePerëndia është gjykatësi im
44 Daphne
45 Deborah
46 Demi
47 Denise
48 Desiree
49 Diana
50 Dominique
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ