Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore sllovak emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Abel
2 Adam
3 Adrián
4 Adrian
5 AgafonMirë
6 Aiden
7 Aldin
8 Alessio
9 Alex
10 Alexander
11 Alexey
12 AlwynMik
13 Anakinluftëtar
14 Anastasios
15 Andrej
16 Anton
17 Arthur
18 Artur
19 Attila
20 AurelAr
21 Benjamin
22 Boris
23 Branislav
24 Branko
25 Brian
26 Burak
27 Caleb
28 Cedric
29 Christian
30 Christopher
31 Cincula
32 CsabaDhuratë
33 Damian
34 Damien
35 Damir
36 DanielPerëndia është gjykatësi im
37 Dano
38 Dario
39 Dávid
40 David
41 Davor
42 DejanPajtuar Perëndisë
43 Demir
44 Denis
45 Didi
46 Diegoai mori thembrën
47 Dimitri
48 Dominiklord
49 Dorian
50 Dusan
Shfaq më shumë emra

Popullore sllovak emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Adela
2 Adriána
3 Adriana
4 Agata
5 Alenashkëmb
6 Alexa
7 Alexandra
8 Alica
9 Alice
10 Alina
11 AlzbetaPërkushtuar për zot
12 Alžbeta
13 Amanda
14 Andrea
15 Aneta
16 Anetta
17 Angelika
18 Anika
19 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
20 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
21 Annamária
22 Annamaria
23 Antonia
24 Aylin
25 Barbara
26 Barbora
27 Beata
28 Beáta
29 Beatrix
30 BerenikaFitore
31 Bianca
32 Bianka
33 Bibiána
34 Bibiana
35 Carmen
36 Chantal
37 Charlotte
38 Chiara
39 Cindy
40 Cynthia
41 DagmarPaqe
42 DajanaPajtuar Perëndisë
43 Dana
44 DanielaPerëndia është gjykatësi im
45 Daria
46 DarinaDhuratë
47 Deana
48 Denisa
49 Diana
50 Dominika
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ