Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore suedez emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Abbe
2 Abdihamid
3 Abdullahi
4 Adam
5 Adeo
6 Adham
7 Adler
8 Adnan
9 Adrian
10 Agon
11 Ako
12 Alexander
13 Alfred
14 Algot
15 Ali
16 Alis
17 Allanshkëmb
18 Alvaro
19 Amer
20 Amin
21 Amir
22 Anders
23 Andreas
24 Andrija
25 Anto
26 Anton
27 Aran
28 Ari
29 Arjuna
30 ArkeShqiponjë
31 Aron
32 Arsim
33 Arvid
34 Aslanluan
35 August
36 Auron
37 Axel
38 Bastian
39 Belinda
40 Bengt
41 Benjamin
42 BertilQartë
43 Bilbo
44 Bjarki
45 Björn
46 Bo
47 BrandtShpatë
48 Branislav
49 Burhan
50 Carl
Shfaq më shumë emra

Popullore suedez emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Adna
2 Agnes
3 Alexandra
4 Aleyna
5 Alfrida
6 Alice
7 Alicia
8 Alina
9 Alma
10 Alva
11 Amalia
12 Amanda
13 Amelie
14 Andrea
15 Anette
16 Angelica
17 Anja
18 Ann
19 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
20 AnnahHiri i Perëndisë
21 Annesimpatik, i dhembshur
22 AnneliMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
23 Annica
24 Annie
25 Annika
26 Anninaluftëtar
27 Arja
28 Åsa
29 Astrid
30 Ayan
31 Beatrice
32 Bianca
33 Camilla
34 Carinapastër ose të pastër
35 Carolina
36 Caroline
37 Cassandra
38 Cecilia
39 Chanelle
40 Charlotta
41 Charlotte
42 Clara
43 CorneliaHorned
44 DaniellaPerëndia është gjykatësi im
45 Diana
46 Ebba
47 Eija
48 Eldina
49 Elin
50 Elina
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ