Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore norvegjez emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Adolf
2 Adrian
3 Aimar
4 Aksel
5 Aleksander
6 Alexander
7 Alf
8 Alfred
9 Amund
10 Anders
11 Andre
12 André
13 Andreas
14 Anthony
15 Are
16 ArianMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
17 Arion
18 ArneAi i cili sundon si një shqiponjë
19 Aron
20 Arvid
21 Ask
22 Astor
23 Audun
24 August
25 Bendikbekuar
26 Benjamin
27 Birk
28 BjarteQartë
29 BjørnVesh
30 Bjørnar
31 Brage
32 Brian
33 Carl
34 Casper
35 Catopastër ose të pastër
36 Christer
37 Christian
38 Christoffer
39 Christopher
40 Dag
41 Dani
42 DanielPerëndia është gjykatësi im
43 David
44 Dennis
45 Didrik
46 Edvard
47 Einar
48 Eirik
49 Eivind
50 Elias
Shfaq më shumë emra

Popullore norvegjez emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Ada
2 Adina
3 Agnes
4 Aina
5 Aleksandra
6 Alexandra
7 Alma
8 Amalie
9 Amanda
10 Andrea
11 Andrine
12 Ane
13 Anette
14 Angelica
15 AnineMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
16 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
17 Anja
18 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
19 Annesimpatik, i dhembshur
20 Annette
21 Anniken
22 Astrid
23 AuroraAr
24 Ayla
25 Beatei lumtur
26 Benedicte
27 Bente
28 Berit
29 Bertine
30 Birgitte
31 BodilPërleshje
32 Camilla
33 Carinapastër ose të pastër
34 Caroline
35 Cassandra
36 Cathrine
37 Cecilievizualisht paaftë
38 Celine
39 Charlotte
40 Christina
41 Christine
42 CorneliaHorned
43 Dina
44 Eirin
45 Eli
46 Elida
47 Elin
48 Eline
49 ElisabethZoti është betuar
50 EliseZoti është betuar
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ