Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Emrat e bebeve djem me 5 shkronja

#Emër Kuptimi
1 Aaron
2 Abbas
3 Adnan
4 Ahmed
5 Aiden
6 Alban
7 Alben
8 Albin
9 Aldis
10 Aldon
11 Aleanndriçim
12 Aljos
13 Alkan
14 Almar
15 Almer
16 Almir
17 AloisI famshëm
18 AltinAr
19 Alven
20 Alzan
21 Ammar
22 Anaid
23 AngelEngjëll
24 Aniel
25 AnselNdjekës
26 Anuar
27 Arben
28 Arber
29 Arbin
30 Ardit
31 Arens
32 Arges
33 ArianMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
34 Arion
35 Arjon
36 Armel
37 Armir
38 Arnis
39 Áron
40 Artan
41 Arteo
42 ArvinPërleshje
43 Atdhe
44 Aulon
45 AurelAr
46 Auron
47 Azzam
48 Bekim
49 Beqir
50 Berat
Shfaq më shumë emra

Emrat e bebeve vajza me 5 shkronja

#Emër Kuptimi
1 Adela
2 AdeleFisnik
3 Adhra
4 Adisa
5 Adora
6 Agnes
7 Ailini ndershëm
8 Ajlin
9 Ajora
10 Ajsel
11 AlaiaLumturi
12 Alana
13 Alenashkëmb
14 AlesaMbrojtësi i popullit
15 Aleta
16 Alida
17 Alina
18 Allma
19 AltinAr
20 Amalishpresoj
21 Amara
22 AmariI panjohur
23 Amaya
24 Ambra
25 Amegi
26 Amela
27 Amena
28 Amina
29 Amira
30 Amora
31 AnayaPerëndia është me ne
32 Andia
33 Andja
34 Anela
35 Anesa
36 Aneta
37 Anida
38 Anila
39 Anisa
40 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
41 AnjelQiellor
42 Antea
43 Arela
44 Areta
45 Aries
46 AritaMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
47 Arona
48 Auron
49 Avioa
50 Aysel
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ