Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore çek emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Aaron
2 Abraham
3 Adam
4 Adrian
5 Albert
6 Aleš
7 Alex
8 Alexander
9 Alexandr
10 Ali
11 AloisI famshëm
12 Amir
13 Amorim
14 Anakinluftëtar
15 Andy
16 AngelEngjëll
17 Anton
18 Antonín
19 Antonio
20 ArianMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
21 Aris
22 Armin
23 Arsen
24 Artim
25 Arťom
26 Artur
27 Attilio
28 Billme vullnet aq i fortë si një përkrenare
29 Bohumil
30 Bohuslav
31 Boris
32 Bryce
33 Burian
34 Cais
35 Christian
36 Christopher
37 Dalibor
38 Dalimil
39 Damian
40 Damien
41 Dan
42 DanielPerëndia është gjykatësi im
43 DaniloPerëndia është me ne
44 DannyPerëndia është gjykatësi im
45 Darien
46 David
47 Dean
48 DejanPajtuar Perëndisë
49 Denis
50 Desiderio
Shfaq më shumë emra

Popullore çek emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Abigail
2 Adela
3 Adéla
4 Adina
5 Adriana
6 Agata
7 Agáta
8 Alenashkëmb
9 Alexandra
10 Alice
11 Alina
12 Alžběta
13 Amálie
14 Amelie
15 Amy
16 Anastázie
17 Andrea
18 Aneta
19 Anežka
20 Angelika
21 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
22 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
23 Annie
24 Antonie
25 Apolena
26 Artemis
27 Bára
28 Barbara
29 Barbora
30 Beata
31 Bella
32 BerenikaFitore
33 Blanka
34 Bohdana
35 Božena
36 Caroline
37 Charlotte
38 DagmarPaqe
39 Dana
40 DanielaPerëndia është gjykatësi im
41 DarinaDhuratë
42 Deborah
43 Denisa
44 Diana
45 Dita
46 Dominika
47 Edita
48 Ela
49 Elen
50 Elena
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ