Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Emrat e bebeve djem me 7 shkronja

#Emër Kuptimi
1 Abelard
2 Addison
3 Adhurim
4 Alboren
5 Andreon
6 Arnaldo
7 Aslaida
8 Bernard
9 Brandon
10 Braulio
11 Brendon
12 DanielaPerëndia është gjykatësi im
13 Dominiklord
14 Elisjon
15 Elvaris
16 EmanuelPerëndia është me ne
17 EngjellEngjëll
18 Ersjano
19 EtienneMe kurorë
20 EugenioMirë
21 Firdeus
22 Flakron
23 Flogert
24 Florent
25 Florian
26 Florjan
27 Freskim
28 Gabriel
29 Gentian
30 Geraldo
31 Gresart
32 Klaudia
33 Kleanti
34 Klement
35 Klorans
36 Labinot
37 Laurentlaureati
38 Leandroluan
39 Leonard
40 Leonora
41 Liridon
42 Lorenco
43 Lorinda
44 Marlind
45 Meriton
46 Mgkhlj.
47 Miliano
48 Muhamet
49 Neraldo
50 OmarionJetë
Shfaq më shumë emra

Emrat e bebeve vajza me 7 shkronja

#Emër Kuptimi
1 Adelina
2 Adelisa
3 Alberta
4 Albiana
5 Albiona
6 Aleksia
7 Alessia
8 Alfreda
9 Algerta
10 Almanda
11 Almeida
12 Amantia
13 Amarisa
14 Amarlis
15 AnabelaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
16 Anduela
17 Anielka
18 Anxhela
19 AnzhelaQiellor
20 Arbnora
21 Ardiana
22 Arianna
23 Arjelda
24 Arlinda
25 Armanda
26 Artiola
27 Aslaida
28 Azemine
29 Barbara
30 Bardita
31 Belinda
32 Benilda
33 Bertina
34 Besarta
35 Besiana
36 Besjana
37 BettinaZoti është betuar
38 Blerina
39 Blinera
40 Brikena
41 Brisida
42 Clarita
43 Claudia
44 DanielaPerëndia është gjykatësi im
45 Danjela
46 Darlina
47 Daulina
48 Daviter
49 Deljana
50 Denilda
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ