Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore slloven emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Aaron
2 Abid
3 Adis
4 Adisa
5 Adrian
6 Aida
7 Aidan
8 Aleksander
9 Aleksej
10 Alen
11 Ales
12 Aleš
13 Alex
14 AlojzI famshëm
15 Amadeus
16 Amar
17 Amin
18 Andraz
19 Andraž
20 Andrej
21 Anju
22 Anteluftëtar
23 Anže
24 ArianMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
25 Aris
26 Arnel
27 Asmir
28 Atakan Ali
29 Athos
30 Ayan
31 Benjamin
32 Blaž
33 Blaze
34 Bogdan
35 Bojan
36 Boris
37 Borivoj
38 Borut
39 Boštjan
40 Bozidardhuratë e Zotit
41 Branko
42 Črtomir
43 Dag
44 Dalan
45 Damir
46 DaniloPerëndia është me ne
47 Dario
48 Darjo
49 Darvin
50 David
Shfaq më shumë emra

Popullore slloven emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Adelisa
2 Adriana
3 Agata
4 Aja
5 Ajda
6 Ajla
7 Albina
8 Aleksandra
9 Alenka
10 Alina
11 Alisa
12 Alja
13 Amanda
14 Amelia
15 Ana
16 Anastazija
17 Andreja
18 Anisa
19 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
20 Anja
21 Anka
22 Antonella
23 Arialuan
24 Ariana
25 Ava
26 Barbara
27 Blanka
28 Bojana
29 Branka
30 Brigita
31 Carolin
32 Cvetka
33 Danaja
34 DanijelaPerëndia është gjykatësi im
35 Darinka
36 Darja
37 Daša
38 Dasa
39 Debora
40 Diana
41 Dijana
42 Dina
43 Dolores
44 Dona
45 DorisDhuratë
46 Dragica
47 Dunja
48 Edina
49 Edita
50 Ela
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ