Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore letonisht emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Aaron
2 Aigars
3 Ainars
4 Aivars
5 Aivis
6 Alberts
7 Aldis
8 Aleksandra
9 Aleksandrs
10 Aleksis
11 Alens
12 Alex
13 Alfons
14 Alvis
15 Andis
16 Andreja
17 Andrejas
18 Andrejs
19 Andris
20 Antero
21 Armands
22 ArniAi i cili sundon si një shqiponjë
23 Arnis
24 ArnoAi i cili sundon si një shqiponjë
25 Arnolds
26 Arthur
27 Artis
28 Artūŗs
29 Arturs
30 Artūrs
31 Aruns
32 Arvis
33 Atis
34 Austrums
35 Brendon
36 Bruno
37 Chrysanthos
38 Dagnis
39 Dailis
40 Dainis
41 Dairis
42 Damian
43 Damians
44 Daniels
45 Daren
46 David
47 Davide
48 Davids
49 Dāvis
50 DavisI dashur
Shfaq më shumë emra

Popullore letonisht emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Adelina
2 Adriana
3 Adriāna
4 Agate
5 Agita
6 Agnese
7 Agneta
8 Aiga
9 Aija
10 Aiko
11 Aina
12 Aiva
13 Aleksa
14 Aleksandra
15 Alina
16 Alise
17 Alla
18 Alona
19 Amanda
20 Anastasija
21 Ance
22 Anci
23 Anda
24 Andra
25 Anete
26 Angelina
27 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
28 Anitra
29 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
30 Annija
31 Annika
32 Antra
33 Ariana
34 ArinaPaqe
35 AritaMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
36 ArtaAr
37 Baiba
38 Beāte
39 Beatei lumtur
40 Beatrise
41 Betija
42 BrendaShpatë
43 Dace
44 Dagnija
45 Daiga
46 Daila
47 Daina
48 Dana
49 DanielaPerëndia është gjykatësi im
50 Denija
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ