Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore bulgarian emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Aco
2 Admir
3 Ahmer
4 Alben
5 Albert
6 Alek
7 Ali
8 Alish
9 Alper
10 Andjelo
11 Andres
12 Antoan
13 Anton
14 ArasShqiponjë
15 Arine
16 Atanas
17 Aviodor
18 Axel
19 Aybars
20 Ayhan
21 BerkVesh
22 Birhan
23 Bobi
24 Burak
25 Christopher
26 Costel
27 Dail
28 DejanPajtuar Perëndisë
29 Denis
30 Denislav
31 Deniz
32 Dennis
33 Deyvid
34 Diegoai mori thembrën
35 Dilfer
36 Dinko
37 Diyan
38 Djoshkun
39 Doncho
40 Durdin
41 Ebib
42 Edis
43 Ediz
44 Eduard
45 Eduardo
46 ElvinMik
47 Emil
48 Emir
49 Emrah
50 EmreMik
Shfaq më shumë emra

Popullore bulgarian emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Adelina
2 Agnes
3 Ailini ndershëm
4 Akshaena
5 Albena
6 Alice
7 Alietta
8 AnabelaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
9 AnayaPerëndia është me ne
10 Andrea
11 Annelise
12 Antonia
13 Antonina
14 Armin
15 Arzu
16 Asie
17 Asya
18 Aygul
19 Aylin
20 Aysel
21 Aysun
22 Beatris
23 Berfin
24 Berivan
25 BetinaPërkushtuar për Zotin
26 Céline
27 DanielaPerëndia është gjykatësi im
28 Dara
29 Desita
30 Diana
31 Didi
32 Elena
33 Elia
34 Elina
35 Elinor
36 Elis
37 ElisaZoti është betuar
38 ElissaZoti është betuar
39 Emel
40 Emilia
41 Emine
42 Erika
43 Ernie
44 Esil
45 Esmeralda
46 Estel
47 Evelinme formë të hijshme, të pastër
48 Fatma
49 Fatme
50 Fermin
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ