Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore indonezian emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Aan
2 Abdurrahman
3 Abyan
4 Ade
5 Adi
6 Adrian
7 Agus
8 Ahmad
9 Akbar
10 Albertus
11 Alby
12 Aldi
13 Aldo
14 Alexander
15 Alfian
16 Alfin
17 Ali
18 Alvaro
19 Alvin
20 Alwi
21 Andi
22 Andre
23 Andre`
24 Andreas
25 Andri
26 Andrian
27 Andy
28 Angga
29 Anggi
30 Anto
31 Anton
32 Antonilule
33 Antonius
34 Ardi
35 ArgaMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
36 Ari
37 Aries
38 Arif
39 Aris
40 Arka
41 Arwan
42 AryaMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
43 Asep
44 Aswin
45 Axel
46 Bambang
47 Bastian
48 Bayu
49 Benny
50 Billy
Shfaq më shumë emra

Popullore indonezian emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Ade
2 Adelia
3 Adinda
4 Agnes
5 Agustina
6 Aida
7 Alifia
8 Alya
9 Amalia
10 Amanda
11 Amelia
12 Anastasia
13 AngelEngjëll
14 Anggi
15 Ani
16 Anisa
17 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
18 Anjani
19 Arinda
20 Ashilla
21 Aura
22 Balqis
23 Bella
24 Caroline
25 Chelsea
26 Chika
27 Cicivizualisht paaftë
28 Cindy
29 Citra
30 Clara
31 Clarissa
32 Claudia
33 Cynthia
34 Dahlialule
35 Dea
36 Debby
37 Debora
38 DellaQartë
39 Desi
40 Desy
41 Devi
42 Devina
43 Dewi
44 Diah
45 Dian
46 Diana
47 Dilla
48 Dina
49 Dinda
50 Dini
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ