Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore grek emrat boy

#Emër Kuptimi
1 A
2 Aaran
3 Abdlmoty
4 Adrian
5 Akio
6 Akis
7 Albano
8 Alvaro
9 Amarildo
10 AngelEngjëll
11 Angelis
12 Antonios
13 Antonylule
14 Apollon
15 Apostolis
16 Apostolos
17 Arben
18 Ardit
19 Armando
20 Arutemia
21 Asil
22 AurelAr
23 Azibotokë
24 Baggelhs
25 Basil
26 Bedro
27 Blerim
28 DanielPerëndia është gjykatësi im
29 Dejvi
30 Demetrio
31 Diago
32 Djchris
33 Donta
34 Emilian Johnny
35 EmmanouilPerëndia është me ne
36 Eric
37 Erjon
38 Erkan
39 Ermal
40 Ervis
41 Ferit
42 Gino
43 Giwrgos
44 Hasan
45 Indrit
46 Ioakim
47 Isidoros
48 IvailoUjk
49 Jamesai mori thembrën
50 Jo-Perfect
Shfaq më shumë emra

Popullore grek emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Aggeliki
2 Alexandra
3 Alicia
4 Alina
5 Amanda
6 Amelia
7 Anastasia
8 Anelia
9 Angela
10 Anila
11 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
12 Antonia
13 Ariana
14 Artemis
15 BettyZoti është betuar
16 Christina
17 DanielaPerëndia është gjykatësi im
18 Daria
19 Diana
20 Dimitratokë
21 Dj
22 Eirini
23 EleanaFisnik
24 Elena
25 EleniQartë
26 Eleonora
27 Elina
28 ElizabetZoti është betuar
29 Elmira
30 Elvira
31 Enisa
32 EnkinaShpatë
33 Erika
34 Esmeralda
35 Eva
36 Evelina
37 Fampiola
38 Fani
39 Fiorella
40 Franceska
41 Genovefa
42 GertaShtizë
43 Gunhilde
44 Iliana
45 Iphigenia
46 IriniZoti është i dhemshur
47 IsabelZoti është betuar
48 IsabellaZoti është betuar
49 JennyI frytshëm
50 JoannaPerëndia është me ne
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ