Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore Swahilian emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Aaryan
2 Abdallah
3 Abdul
4 Abdulkarim
5 Abu-Bakr
6 Adrian
7 Adriano
8 Agustino
9 Ahmed
10 Akram
11 Albert
12 Alfayo
13 Alfred
14 Ali
15 Alkan
16 Allanshkëmb
17 Allenshkëmb
18 Ally
19 Alvin
20 Alzan
21 Amon
22 Amos
23 Amour
24 Andrea
25 Andrew
26 Anthony
27 Antonylule
28 ArnoldAi i cili sundon si një shqiponjë
29 Aron
30 Arthur
31 Athumani
32 Ayman
33 Ayubu
34 Benard
35 Benjamin
36 Benson
37 BernardoVesh
38 Boniface
39 Braxton
40 Brayan
41 Brayton
42 Bright
43 Brighton
44 Bruno
45 Bryson
46 Bryton
47 Calvin
48 Cassian
49 Castor
50 Charles
Shfaq më shumë emra

Popullore Swahilian emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Abigail
2 Adela
3 Adeline
4 Adriana
5 Agapedashuri
6 Agatha
7 Agnes
8 Agness
9 Agripina
10 Aisha
11 Alice
12 AloysiaI famshëm
13 Amanda
14 Amina
15 Aneth
16 Anitha
17 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
18 Ashley
19 AureliaAr
20 Aziza
21 Béatrice
22 Beatrice
23 Benard
24 BereniceFitore
25 Bernadeta
26 Bernadetha
27 BettyZoti është betuar
28 Blandina
29 BrendaShpatë
30 Bright
31 Brightness
32 Caren
33 Caris
34 Carlen
35 Caroline
36 Cathérinepastër ose të pastër
37 Cecyliavizualisht paaftë
38 Christina
39 Clara
40 ClarisaQartë
41 Clarke
42 ColethaFitore
43 Consolata
44 Constancia
45 Cynthia
46 Dayana
47 Debora
48 Delphina
49 Devotha
50 Diana
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ