Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore Afrikës së Jugut emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Adri
2 Adriaan
3 Aiden
4 Albert
5 Albertus
6 Alexander
7 AlwynMik
8 Andre
9 André
10 Andries
11 Anrich
12 Anru
13 Anton
14 Antonie
15 ArendAi i cili sundon si një shqiponjë
16 Armand
17 ArnoAi i cili sundon si një shqiponjë
18 Ashlin
19 Awie
20 Barend
21 Bennabekuar
22 Bernard
23 Bertie
24 Brandon
25 Brian
26 Burger
27 Burgert
28 Carel
29 Charl
30 Chris
31 Christiaan
32 ChristoNdjekës
33 Christopher
34 Clive
35 CobusAi mori thembra, ai do të mbrojë
36 Coenraad
37 Coenrad
38 CorneHorned
39 CorneliusHorned
40 Cyril
41 Danie
42 DanielPerëndia është gjykatësi im
43 David
44 DawidI dashur
45 De Villiers
46 Dean
47 DeandreBurrëri
48 Deon
49 Derick
50 Desmond
Shfaq më shumë emra

Popullore Afrikës së Jugut emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Abigail
2 Adel
3 AdeleFisnik
4 Adri
5 Aletta
6 Alicia
7 Alida
8 Aloma
9 Alta
10 Amanda
11 Amelia
12 Andrea
13 Ané
14 Anel
15 Anelda
16 Angelique
17 Anika
18 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
19 Anja
20 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
21 Anneke
22 Annelinesimpatik, i dhembshur
23 AnnelizeMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
24 AnnemarieMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
25 Annemie
26 Annette
27 Annika
28 Anri
29 Antionette
30 Antoinette
31 Antonette
32 Anzel
33 Ashley
34 Beatrix
35 Belinda
36 Benita
37 Bernelee
38 Bianca
39 Bianka
40 CarienTë pastër dhe të pastër
41 Carinpastër ose të pastër
42 Carinapastër ose të pastër
43 Carla
44 Carli
45 Carmen
46 Catharinapastër ose të pastër
47 Cecilia
48 Chandre
49 Chané
50 Chane
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ