Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore etiopian emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Aaron
2 Abel
3 Ailend
4 Ain
5 Aivar
6 Aivo
7 Alanshkëmb
8 Alar
9 Alari
10 Aleksander
11 Alessandro
12 Alex
13 Alexander
14 Allanshkëmb
15 Alo
16 Ander
17 Andre
18 Andre Markus
19 Andreas
20 Andres
21 Andri
22 Andris
23 Andrusluftëtar
24 Angelina
25 Ant
26 Anti
27 Anton
28 Ants
29 Argo
30 Armin
31 ArnoAi i cili sundon si një shqiponjë
32 ArnoldAi i cili sundon si një shqiponjë
33 Aron
34 Artur
35 Aslanluan
36 Atso
37 AureliusAr
38 Ben-Ruuben
39 Boryslaw
40 Bruno
41 Carlos
42 Chris
43 Christopher
44 Danel
45 DanielPerëndia është gjykatësi im
46 Denis
47 Dorian
48 Edmund
49 Egon
50 Ehart
Shfaq më shumë emra

Popullore etiopian emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Adeele
2 Aet
3 AgeShpatë
4 Agne
5 Agnes
6 Aiki
7 Aili
8 Aino
9 Airi
10 Aive
11 Aleksandra
12 Alice
13 Alide
14 Alla
15 Anastasia
16 Andra
17 Andrea
18 Anete
19 Anett
20 Anette
21 Angela
22 Angelika
23 Ann
24 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
25 AnnabelMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
26 Annesimpatik, i dhembshur
27 AnneliMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
28 Annely
29 Anni
30 Annika
31 Anu
32 Astrid
33 Ave
34 Berit
35 Birgit
36 Brita
37 Britta
38 Carmen
39 Diana
40 Eda
41 Edith
42 Egle
43 Eha
44 Elen
45 Eleri
46 Elerin
47 Eliise
48 Elina
49 Elis
50 ElisabethZoti është betuar
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ