Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore Catalonian emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Aaron
2 Abel
3 Acis
4 Adair
5 Adam
6 Adéu
7 AdriaMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
8 Adrià
9 Adrián
10 Aimeric
11 Alba
12 Albert
13 AleixMbrojtësi i popullit
14 Àlex
15 Alex
16 Alexandre
17 Alexis
18 Ali
19 Amadeu
20 Américo
21 Anas
22 Andor
23 Andreu
24 Aneesha
25 Àngela
26 Aniol
27 Anna Maria
28 Annesimpatik, i dhembshur
29 Anselmo
30 Antonilule
31 Aram
32 Aran
33 Ari
34 Arialuan
35 Ariel
36 Armand
37 Armando
38 Arnau
39 Artemi
40 Artur
41 Ashashpresoj
42 Axel
43 Badia
44 Basili
45 Benet
46 Benjamí
47 BerenguerVesh
48 Bernat
49 Biel
50 Bilal
Shfaq më shumë emra

Popullore Catalonian emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Abril
2 Ada
3 Adela
4 Adriana
5 Àfrica
6 Àfrika
7 Agnes
8 Agnès
9 Aida
10 Aïna
11 Aina
12 Ainhoa
13 Aisha
14 Aitana
15 Alba
16 Alexandra
17 Alexia
18 Alicia
19 Aloma
20 Alzina
21 Amanda
22 Ana
23 Anabel
24 Anaïs
25 Andrea
26 Angela
27 Angèlica
28 Àngels
29 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
30 Anna Maria
31 AnnabelMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
32 Añora
33 Araceli
34 Aran
35 Ariadna
36 Arlet
37 Arlette
38 Arola
39 Arsinoe
40 Arthur
41 Assumpta
42 Àstrid
43 Aura
44 Aya
45 Barbara
46 Beatriu
47 Beatriz
48 Bel
49 Berney
50 BertaQartë
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ