Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Emrat e bebeve vajza me 5 rrokje

#Emër Kuptimi
1 ElisabetaPërkushtuar për Zotin
2 ElisabetaPërkushtuar për Zotin
3 ArietaMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
4 ArietaMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
5 Elsa Gjondedaj
6 Enisa Ema
7 Blerina Shala
8 Ebusufijan
9 Elidijana
10 Juana Merkaj
11 Besmira Veli
12 Elsa Gjondedaj
13 Isuliana
14 Enisa Ema
15 Mariettame formë të hijshme, të pastër
16 Livia-Ella
17 Elidijana
18 Era Haxhiaj
19 Besmira Veli
20 Iliriana
21 Iliriana
22 Erni Erisa
23 Juana Merkaj
24 Erjola Mara
25 Isuliana
26 Livia-Ella
27 Floriana.krass
28 Mariettame formë të hijshme, të pastër
29 Nisi Shameti
30 Erni Erisa
31 Blerina Shala
32 Era Haxhiaj
33 Erjola Mara
34 Anna-MariaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
35 Anna-MariaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
36 Elsa Avdiu
37 EdigeniaFisnik
38 EdigeniaFisnik
39 Elsa Berisha
40 Elsa Berisha
41 Marisol Zeka
42 Marisol Zeka
43 Elsa Avdiu
44 Ebusufijan
45 Floriana.krass
46 Nisi Shameti

Emri i kategorive

Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ