Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Mirë se vini në emra-bebesh.ʍ.com!
Këtu ju do të gjeni informacione interesante në lidhje me mbi 100.000 emra! Të tilla si kuptimi, origjina dhe popullariteti i emrit tuaj.
A jeni duke kërkuar për një emër të bukur për fëmijën tuaj? Atëherë ky është vendi i duhur. emra-bebesh.ʍ.com është websajti më i plotë i emrave te bebeve në botë!

Komentet e fundit


21:15Elsa
21:08KaltrinaQfar domenthje ka?
18:59Esteremri im gjendet kudo qe shkoje
18:50Nart
17:13Aurelleli
16:50Deaemri im shte emri me i bukur per ma dhe pse ka shume njerey me kete emer eshte i pazevendesueshem
15:03Anxhela
15:03Anxhela
07:39FlorieDua te di nga e ka prejardhjen emri im (Florie) dhe çfare kuptimi ka.
07:38FlorieDua te di nga e ka prejardhjen emri im (Florie) dhe çfare kuptimi ka.
02:08ErblinKomenti im per Emrin tim eshte qe shqiptohet lehtë tingellon bukur dhe nuk ka problem
01:42Dior
01:25Sindiemer shume i bukur
djeEleni
djeLisaEmri Lisa qka nenkupton.
djeAlbion
djeAnxhela
djeFjolla
djeFjolla
djeEdenI vendosin theksin gabim dhe jo pak here ndodh qe te mendojne se Eden eshte nje emer per djem
djeEdenZakonisht shqiptim i gabuar, i vene theksin jokorrekt
djeEnkelejdaEmri eshte shume i gjate dhe vazhdimisht hasen probleme gjate shkrimit dhe shqiptimit te emrin, veçanërisht per shkak se e heqin germen "j" nga Enkelejda
djeLeonoraI LOVE MY NAME
djeKristjanaME PELQEN SHUM POR DO DOJA TA KISHA ELIF
djeKristjanaME PELQEN SHUM POR DO DOJA TA KISHA ELIF
djeEdona
19-02Blendi
19-02Endrit
19-02Rron
19-02Klevis
19-02Almedina
19-02Brikena
18-02GreidJo
18-02Eliana
18-02Eliza
18-02EleniMe pelqen qe kam nje emer kaq te bukur
18-02Liam
18-02Sebastiano
18-02Rina
18-02Rina
17-02BrisildaKAM emrin me tbukur nbot ☺️
17-02Isabel
17-02Sihana
17-02Denisa
17-02Renea
17-02Aurel
17-02Aurel
17-02Doa
17-02Doa
16-02Blinera
16-02Blinera
16-02Rinesa
16-02RinesPo disa thon qe esht emer I Mir
16-02RinesPo disa thon qe esht emer I Mir
16-02RinsesPo disa thon qe esht emer I Mir
16-02Rinses
16-02Rinses
16-02Rinses
16-02Ersan
16-02Adonis
16-02AurelaDua te di kuptimin e emrit tim
16-02Marcela
16-02Antuan
16-02Suzana
15-02Emanuele
15-02Emanuele
15-02Anjeza
15-02ElsaEmri im eshte emer Suedez dhe me pelqen shume
15-02Almar
15-02Venera
15-02Fidan
14-02IriniNuk jam e kenaqur
14-02Orges
14-02Orges
14-02KaterinaMua me pelqen shume emri im
14-02Florentina
14-02ElisaMe pelqen
13-02OrgesJo
13-02Rosalinde
13-02Rita
13-02Rita
13-02Eron
13-02RafaelaCili eshte kuptimi I tij
13-02Bron
13-02KleantPo emri im me pelqen shum
12-02Ina
12-02Arbnorajo une nuk kam
12-02Margarita
12-02Elirajo asigje
12-02Patrik
11-02Isabel
11-02Rosalinde
11-02Elsa
11-02Katerina
11-02AldoEmri im eshte shume i mire mua me pelqen shume emri Aldo
11-02Besjana
11-02GretaCili esht kuptimi i emrit Agreta
11-02Hyrijejo
11-02Mateo
11-02Azzam
Questions or comments? Please follow me on facebook: