Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Emrat e bebeve vajza me 10 shkronja

#Emër Kuptimi
1 Anna-MariaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
2 Anna-MariaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
3 Anna-MariaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
4 Anna-MariaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
5 Anna-MariaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
6 Elsa Avdiu
7 Elsa Avdiu
8 Elsa Avdiu
9 Elsa Avdiu
10 Elsa Avdiu
11 Erni Erisa
12 Erni Erisa
13 Erni Erisa
14 Erni Erisa
15 Erni Erisa
16 Florentina
17 Florentina
18 Florentina
19 Florentina
20 Florentina
21 Shëndrita
22 Shëndrita
23 Shëndrita
24 Shëndrita
25 Shëndrita
26 Spiridhula
27 Spiridhula
28 Spiridhula
29 Spiridhula
30 Spiridhula

Emri i kategorive

Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ