Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore rusisht emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Abdallah
2 Abdul-Halim
3 Adham
4 Adzer
5 Afiqi ndershëm
6 Afrim
7 Aiden
8 Aidos
9 Alaa
10 AlairI gëzuar
11 Aleksandr
12 Aliken
13 Alman
14 Amandeep
15 Andro
16 Andy
17 Anhaga
18 Archy
19 Argo
20 Argyle
21 Aristos
22 Arlanda
23 Aro
24 ArsenioBurrëri
25 Art
26 Artorius
27 Ash
28 Asura
29 Ayaandhuratë e Zotit
30 Aydin
31 Ayrton
32 Bekir
33 Bilgin
34 Binali
35 Brain
36 Brandon
37 Brock
38 Bunyamin
39 Burghard
40 Butcher
41 Calin
42 Can
43 Catalin
44 Ciel
45 Collins
46 Connecto
47 Costello
48 Daichi
49 Dalen
50 DanielPerëndia është gjykatësi im
Shfaq më shumë emra

Popullore rusisht emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Adelisa
2 Alaska
3 Aliana
4 Alida
5 Alinda
6 Amelita
7 Anadi
8 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
9 Ariza
10 Asura
11 Ayala
12 Berfin
13 Berivan
14 Busana
15 Céline
16 Daria
17 Diana
18 Dianora
19 Dilafruz
20 DilberI dashur
21 Dilek
22 Ebru
23 EkaterinaI pastër
24 Elanindriçim
25 Elida
26 Elpidashpresoj
27 Elvan
28 Elvira
29 ElziraPërkushtuar për Zotin
30 Esila
31 Esmanur
32 Esmina
33 Esra
34 Evina
35 Ganjina
36 Gulbahar
37 Gulperi
38 Gulsen
39 Hadassa
40 Hermine
41 Hiyori
42 Hwa-Young
43 Hyun-Jae
44 Imara
45 Inbal
46 Ipek
47 IrinaPaqe
48 Ishani
49 JahanPerëndia është i mëshirshëm
50 JanellePerëndia është me ne
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ