Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore portugalisht emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Adilson
2 Adriano
3 Adson
4 Alanshkëmb
5 Alaric
6 Alessandro
7 Alex
8 Alexandre
9 Anderson
10 Andre
11 André
12 Andrey
13 Andriel
14 Antonio
15 Ariel
16 Arlan
17 Arley
18 Armando
19 Arthur
20 Athirson
21 Bedirhan
22 BernardoVesh
23 Braddock
24 Brayan
25 Brendon
26 Breno
27 Bruno
28 Caio
29 Carlos
30 Charles
31 Christopher
32 Claudemir
33 DanielPerëndia është gjykatësi im
34 DaniloPerëndia është me ne
35 Darlan
36 Davi
37 David
38 Delson
39 Denilson
40 Denis
41 Diegoai mori thembrën
42 Diemerson
43 Diogo
44 Douglas
45 Ed
46 Edivan
47 Edson
48 Eduardo
49 Elenilson
50 Elian
Shfaq më shumë emra

Popullore portugalisht emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Adna
2 Adriana
3 Agatha
4 Alana
5 Alanei ndershëm
6 Alaska
7 Alessandra
8 Alexia
9 Alexsandra
10 Alice
11 Aline
12 Amanda
13 Ana
14 Ana Beatriz
15 Ana Carolina
16 Ana Clara
17 Ana Luiza
18 Ana Paula
19 Andressa
20 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
21 Ashley
22 Ayane
23 Ayla
24 Bárbara
25 Barbara
26 Beatriz
27 Bianca
28 BrendaShpatë
29 Bruna
30 Camila
31 Camily
32 Carla
33 Carolina
34 Caroline
35 Cindy
36 Cintia
37 Cristiane
38 Daiane
39 DanielaPerëndia është gjykatësi im
40 DanielePerëndia është gjykatësi im
41 DaniellePerëndia është gjykatësi im
42 Dara
43 Débora
44 Debora
45 Denise
46 Edjane
47 Eduarda
48 Elaine
49 Elida
50 Elienai
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ