Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore polonisht emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Aaron
2 Abdul-Rahim
3 Adam
4 Adam-Omar
5 Adnan
6 Adrian
7 Afolabi
8 Alanshkëmb
9 Aleksander
10 Aleksy
11 Alex
12 Alger
13 Alicja
14 Anakim
15 Andrzej
16 Antonilule
17 Ardeira
18 Argo
19 Argus
20 Arien
21 Arkadiusz
22 Armand
23 Artur
24 Ashton
25 Audi
26 Austin
27 Axel
28 Bartek
29 Bartłomiej
30 Bartosz
31 Bastian
32 Ben
33 Bengt
34 Beniamin
35 BjornVesh
36 Blake
37 Błażej
38 Bogusław
39 Brandon
40 Brent
41 Bright
42 Cezary
43 Charlie
44 Chase
45 Colin
46 ConorDashnor
47 Dale
48 Damian
49 Damon
50 DanielPerëndia është gjykatësi im
Shfaq më shumë emra

Popullore polonisht emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Ada
2 Adriana
3 Adrianna
4 Agata
5 Agnieszka
6 Alaska
7 Aleksandra
8 Alenka
9 Alexandra
10 Alexia
11 Alicja
12 Alina
13 Alison
14 Amanda
15 Amelia
16 Amina
17 Anastazja
18 Aneta
19 Angelika
20 Angelina
21 Ania
22 AnielaEngjëll
23 Anika
24 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
25 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
26 Anna-MariaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
27 AnnabethMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
28 Ariana
29 Arianna
30 Arlena
31 Arleta
32 Arletta
33 AryaMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
34 Asia
35 Astrid
36 Aylin
37 Barbara
38 Basia
39 Beata
40 BetinaPërkushtuar për Zotin
41 Bognadhuratë e Zotit
42 Bożena
43 Carla
44 Catalinapastër ose të pastër
45 Celestia
46 Cezary
47 Chanel
48 Chelsea
49 Christa
50 Cindy
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ