Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore gjermanisht emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Aaron
2 Abisan
3 Adam
4 Adib
5 Adnan
6 Adrian
7 Alaa
8 Albert
9 Alex
10 Alexander
11 Alfred
12 Andre
13 André
14 Andreas
15 Armin
16 Axel
17 Bastian
18 Ben
19 Benjamin
20 Bernd
21 Bodo
22 Carsten
23 Christian
24 Christoph
25 Christopher
26 Claas
27 Claus
28 Clemens
29 Constantin
30 Corvin
31 Dane
32 DanielPerëndia është gjykatësi im
33 David
34 Davor
35 Denis
36 Dennis
37 DetlefLief
38 Dieter
39 Dietmar
40 Dirk
41 Djordy
42 Dominiklord
43 Dorian
44 Egbert
45 Egon
46 Elai
47 Elias
48 Elom
49 Elric
50 Emircan
Shfaq më shumë emra

Popullore gjermanisht emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Alenashkëmb
2 Alexandra
3 Aleyna
4 Alicia
5 Alijah
6 Alina
7 Aline
8 Alisha
9 Alissa
10 Amelie
11 Amra
12 Anastasia
13 Andrea
14 Angela
15 Angelika
16 Anika
17 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
18 Anja
19 Anke
20 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
21 Anna-Lena
22 Annesimpatik, i dhembshur
23 AnnemarieMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
24 Annika
25 Antje
26 Antonia
27 Asima
28 Astrid
29 Barbara
30 Beatei lumtur
31 BettinaZoti është betuar
32 Bianca
33 Birgit
34 Brigitte
35 Brisilda
36 Britta
37 Carinapastër ose të pastër
38 Carla
39 Carmen
40 Carolin
41 Caroline
42 Celina
43 Céline
44 Ceyla
45 Chantal
46 Charlotte
47 Chiara
48 Christiane
49 ChristinNdjekës
50 Christina
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ