Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore danez emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Adam
2 Adolf
3 Adrian
4 Aksel
5 Albert
6 Alex
7 Alexander
8 Alfred
9 Allanshkëmb
10 Anders
11 André
12 Andreas
13 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
14 Anton
15 Antonio
16 Arijan
17 Armin
18 ArneAi i cili sundon si një shqiponjë
19 Asbjørn
20 AsgerZot
21 Aske
22 Aslak
23 August
24 Axel
25 Bastian
26 Benjamin
27 Bent
28 BertilQartë
29 Bertram
30 Birger
31 Bjarke
32 Bjarne
33 BjørnVesh
34 Bo
35 Børge
36 Brian
37 Bruno
38 Carl
39 Caro
40 Carsten
41 Caspar
42 Casper
43 Chris
44 Christian
45 Christoffer
46 Christopher
47 Claus
48 CorneliusHorned
49 Dan
50 DanielPerëndia është gjykatësi im
Shfaq më shumë emra

Popullore danez emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Agnes
2 Alberte
3 Alma
4 Amalie
5 Amanda
6 Andrea
7 Ane
8 Anette
9 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
10 Anja
11 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
12 Annesimpatik, i dhembshur
13 Annette
14 Annika
15 Asta
16 Astrid
17 Benedicte
18 Bente
19 Berit
20 BettinaZoti është betuar
21 Birgit
22 Birgitte
23 BodilPërleshje
24 Bolette
25 Britta
26 Camilla
27 Camille
28 Carinapastër ose të pastër
29 Caroline
30 Cathrine
31 Catrine
32 Cecilia
33 Cecilievizualisht paaftë
34 Celina
35 Celine
36 Charlotte
37 Christina
38 Christine
39 Clara
40 Claudia
41 Connie
42 Dea
43 Diana
44 Dina
45 DitteMbrojtësi i popullit
46 DorteDhuratë
47 Dorthe
48 Ea
49 Elin
50 Elina
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ