Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore anglisht emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Aaron
2 Adam
3 Adilson
4 Adrian
5 Aibel
6 Alanshkëmb
7 Albert
8 Alejandro
9 Alex
10 Alexander
11 Alexis
12 Ali
13 Allanshkëmb
14 Allenshkëmb
15 Andrew
16 Anthony
17 Anton
18 Antonio
19 Arthur
20 Auke
21 Barry
22 Ben
23 Benjamin
24 Brad
25 Bradley
26 Brandon
27 Brian
28 Bruce
29 Bryan
30 CallumPëllumb
31 Cameron
32 Carl
33 Carlos
34 Cedric
35 Cesar
36 Charles
37 Chase
38 Chris
39 Christian
40 Christopher
41 Chrysogonus
42 Cole
43 Colin
44 Cory
45 Craig
46 Curtis
47 Dale
48 Damian
49 Damon
50 DanielPerëndia është gjykatësi im
Shfaq më shumë emra

Popullore anglisht emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Aarcha
2 Abigail
3 Alejandra
4 Alexa
5 Alexandra
6 Alexis
7 Alice
8 Alicia
9 Alison
10 AllisonFisnik
11 AlyssaFisnik
12 Amanda
13 Amber
14 Amelia
15 Amy
16 Ana
17 Anastasia
18 Anderline
19 Andrea
20 Angela
21 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
22 Ann
23 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
24 AnnabelMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
25 Annesimpatik, i dhembshur
26 Anneriesimpatik, i dhembshur
27 Anthonettelule
28 April
29 Ariel
30 Arnika
31 ArzinaShqiponjë
32 Ashley
33 Audrey
34 Autumn
35 Azenith
36 Barbara
37 Bethany
38 Bianca
39 Brandy
40 Brianna
41 Brittany
42 Brooklynme formë të hijshme, të pastër
43 Camilla
44 Carly
45 Carmen
46 Carol
47 Carolina
48 Caroline
49 Carolyn
50 Catherine
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ