Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Popullore Kineze e thjeshtuar emrat boy

#Emër Kuptimi
1 Addy
2 Adolfo
3 Agnitus
4 Aiken
5 Akiva
6 Alessandro
7 Alex
8 Allen Mung
9 Alvino
10 Ansley
11 Anton
12 Anupam
13 Arlis
14 Arthur
15 Arthus
16 Astor
17 Beauvais
18 Benny
19 Blas
20 Byron
21 Chade
22 Chan Chung Hin
23 Chen Cheng
24 Cheor
25 Chin Chun Nan
26 Chris
27 Costantino
28 Cristiano
29 DechaI fuqishëm
30 Dexter
31 Duccio
32 Dylan
33 Earnest
34 Einhardt
35 Elijah
36 ElmerFisnik
37 Enda
38 Eric
39 Evan
40 Faustino
41 Garrison
42 HansZoti është i dhemshur
43 Hayden
44 Hector
45 Heinrich
46 Henrietta
47 Howard
48 Hoyt
49 Irvin
50 Ives
Shfaq më shumë emra

Popullore Kineze e thjeshtuar emrat vajzë

#Emër Kuptimi
1 Adrianna
2 Aglaval
3 Agnes
4 Agostinha
5 Alice
6 Alicia
7 Alison
8 Alysia
9 Amanda
10 Amber
11 Amy
12 Anessasimpatik, i dhembshur
13 Angie
14 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
15 Annie
16 Aom
17 Ardene
18 AritaMe origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët
19 Artemis
20 Atina
21 Avelyn
22 Benita
23 BessZoti është betuar
24 Birkita
25 Bis
26 Brie
27 Camille
28 Cammy
29 Caroline
30 Catherine
31 Celina
32 Chanelle
33 Charlotte
34 Chris
35 Chung Yuenyi
36 Cloris
37 Connie
38 Cynthia
39 Deanna
40 Diana
41 Edith
42 Edwina
43 Elaine
44 Elinor
45 Elvy
46 Emily
47 Emmeline
48 ErisPërleshje
49 Essa
50 Estefania
Shfaq më shumë emra

Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ