Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Emrat popullore djalë në Danimarkë

#Emër Kuptimi
1 RasmusI dashur
2 Jonas
3 Mikkel
4 Andreas
5 Christian
6 Anders
7 Mads
8 Martin
9 Frederik
10 Emil
11 Thomas
12 DanielPerëndia është gjykatësi im
13 Jeppeai mori thembrën
14 Søren
15 Magnus
16 Simon
17 Jesper
18 SebastianBurrëri
19 Tobias
20 Mathias
21 Williamme vullnet aq i fortë si një përkrenare
22 Oliver
23 Kasper
24 Michael
25 Larslaureati
26 Petershkëmb
27 JensPerëndia është i mëshirshëm
28 Lasse
29 Alexander
30 Henrik
31 Kim
32 Casper
33 Jacobai mori thembrën
34 Finn
35 Jakobai mori thembrën
36 Patrick
37 Marcus
38 Gustav
39 Lucas
40 Ole
41 Nicolai
42 MortenLuftë
43 Anton
44 Jan
45 Victor
46 Pershkëmb
47 Benjamin
48 Jørgen
49 Kristian
50 David
51 Christoffer
52 Nicklas
53 LukasBurrëri
54 Steen
55 Erik
56 TorbenVesh
57 Noah
58 Mark
59 Bo
60 Allanshkëmb
61 Silas
62 Claus
63 Carsten
64 Bjarne
65 NielsHorned
66 JohnZoti është i dhemshur
67 Palle
68 Kenneth
69 Philip
70 Asbjørn
71 JohanZoti është i dhemshur
72 NikolajFitore
73 Malte
74 Poul
75 Sune
76 Prebenshkëmb
77 Stefan
78 Karl
79 Jonathan
80 Ebbendonjëherë
81 Joachim
82 Klaus
83 Leif
84 Flemming
85 Adam
86 Frank
87 August
88 Oscar
89 JohannesZoti është i dhemshur
90 BjørnVesh
91 Brian
92 Max
93 HenningZoti është i dhemshur
94 Bent
95 Dennis
96 Mogens
97 Viktor
98 JohnnyZoti është i dhemshur
99 Malthe
100 Rune
101 Esben
102 MariusBurrëri
103 Kevin
104 Sigurd
105 HansZoti është i dhemshur
106 Valdemar
107 NikolaiFitore
108 Julius
109 Alex
110 Marc
111 Axel
112 Oskar
113 Stig
114 Keld
115 Joakim
116 LaugeMik
117 AsgerZot
118 Elias
119 Tommy
120 Marco
121 Bastian
122 Chris
123 JannickPerëndia është i mëshirshëm
124 Carl
125 Albert
126 Toke
127 Tom
128 Knud
129 Troels
130 Dan
131 Gertfortë me shtizë
132 Mike
133 Niklas
134 Ib
135 Kurt
136 Jimmy
137 Filip
138 IvanZoti është i dhemshur
139 Bjarke
140 Thor
141 VitusJetë
142 DannyPerëndia është gjykatësi im
143 Steffen
144 Karsten
145 Adrian
146 Rene
147 ArneAi i cili sundon si një shqiponjë
148 Janus
149 René
150 Hjalte

Emrat popullore vajzë në Danimarkë

#Emër Kuptimi
1 Julie
2 Emma
3 Sofie
4 Cecilievizualisht paaftë
5 Laura
6 Camilla
7 Emilie
8 Louise
9 Ida
10 Caroline
11 Mette
12 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
13 Amalie
14 Line
15 Mariame formë të hijshme të pastër
16 Lærke
17 Rikke
18 NannaTrim
19 Sarah
20 Freja
21 SigneFitore
22 Annesimpatik, i dhembshur
23 Mathilde
24 Maja
25 KatrineTë pastër dhe të pastër
26 Pernille
27 Sara
28 Josefine
29 Charlotte
30 Frederikke
31 Marieme formë të hijshme të pastër
32 Christina
33 Simone
34 Helle
35 Mia
36 TrineTë pastër dhe të pastër
37 Mieme formë të hijshme të pastër
38 Amanda
39 Stine
40 Rebecca
41 DitteMbrojtësi i popullit
42 Malene
43 TinaZoti është betuar
44 Karoline
45 Astrid
46 Mille
47 Michelle
48 Victoria
49 JohannePerëndia është i mëshirshëm
50 Iben
51 Clara
52 Andrea
53 Alberte
54 Thea
55 Susanne
56 Natasja
57 Kathrine
58 Lealuan
59 Helena
60 Christine
61 Heidi
62 IsabellaZoti është betuar
63 Nina
64 Frida
65 Nadiashpresoj
66 Sandra
67 Olivia
68 Helene
69 Josephine
70 Sille
71 Kirsten
72 Pia
73 Gitte
74 KarinI pastër
75 LisbethZoti është betuar
76 Sofia
77 Karen
78 Cathrine
79 Lene
80 Kirstine
81 Lone
82 VibekeLuftë
83 Marianneme formë të hijshme të pastër
84 KristineNdjekës
85 Nicoline
86 KristinaNdjekës
87 LisePërkushtuar për zot
88 Jasmin
89 Karina
90 LisaZoti është betuar
91 HannePerëndia është i mëshirshëm
92 Henriette
93 Liva
94 Tanja
95 Maikenme formë të hijshme të pastër
96 Jette
97 Emilia
98 Mai
99 HannahHiri i Perëndisë
100 Asta
101 Katja
102 Randii bukur
103 AnitaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
104 Ellen
105 Klara
106 Matilde
107 Celina
108 Sabrina
109 DorteDhuratë
110 Rebekka
111 TineNdjekës
112 Lotte
113 Nicole
114 Selma
115 Alma
116 Maya
117 Anette
118 Jessica
119 UllaVesh
120 JaneZoti është i dhemshur
121 Regitze
122 Kamilla
123 Annika
124 Anja
125 Luna
126 Liv
127 Eva
128 Birgitte
129 Julia
130 JeanettePerëndia është i mëshirshëm
131 Melanie
132 Naja
133 Birgit
134 BettinaZoti është betuar
135 FreyaLief
136 JoanZoti është i dhemshur
137 Linda
138 IrenePaqe
139 Cecilia
140 Stephanie
141 Annette
142 Natascha
143 Bente
144 Fie
145 JanniPerëndia është i mëshirshëm
146 Juliane
147 Sanne
148 SinePerëndia është me ne
149 Jytte
150 Nadja
Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ