Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:
Emrat popullore djalë në Bulgari

#Emër Kuptimi
1 Denis
2 Иоан
3 Юксел
4 SinanShtizë
5 Martin
6 Димитър
7 Plamen
8 Иван
9 Krasimir
10 BerkVesh
11 Георги
12 Николай
13 Aybars
14 IvailoUjk
15 Божидар
16 Stoyan
17 Emir
18 Kirillord
19 Теодор
20 Dario
21 Ismet
22 Диян
23 Meltem
24 IvanZoti është i dhemshur
25 Alper
26 Stanimir
27 Мартин
28 ИвайлоUjk
29 Спас
30 Yanisdhuratë e Zotit
31 Tezkcat
32 Atanas
33 ManuelPerëndia është me ne
34 Калоян
35 MateoDhuratë
36 Serkan
37 SebastianBurrëri
38 Христо
39 Аметист
40 Райно
41 Чавдар
42 Dinko
43 IvayloUjk
44 Шеин
45 Ferus
46 Ozan
47 Velizar
48 Simeon
49 Андрей
50 Vergil
51 Людмил
52 Ediz
53 Eduard
54 Бисер
55 Boyan
56 Gennady
57 Ebib
58 Radoslav
59 Mladen
60 ЖивкоJetë
61 Edis
62 Жулиен
63 KadirI fuqishëm
64 Emil
65 Sunai
66 Leandroluan
67 Svara
68 Svetoslav
69 EmreMik
70 Anton
71 Tadeo
72 Илиян
73 Михаил
74 Младен
75 Eray
76 Мюфит
77 Йоан
78 Kirill
79 Eren
80 Manol
81 IhabDhuratë
82 Tolga
83 Калин
84 Ilhan
85 Tonislav
86 Axel
87 Denislav
88 Хасан
89 Dennis
90 Петър
91 Ayhan
92 SeanZoti është i dhemshur
93 Albert
94 Mehmet
95 Fari
96 Diegoai mori thembrën
97 Алла
98 Преслав
99 Bella
100 Olai
101 Vasko
102 Кубер
103 Alek
104 Meissut
105 Severin
106 Iubeit
107 Fedor
108 DikoMbrojtësi i popullit
109 Радслав
110 OlekMbrojtësi i popullit
111 Vassil
112 Velichko
113 Лазар
114 Aleksandrov
115 Meke美
116 Sezer
117 Добри
118 Цветан
119 Felipe
120 Dilfer
121 Анатоли
122 Berkay
123 OmarJetë
124 Velimir
125 Левluan
126 Alen
127 Shavarsh
128 Доминик
129 Ferris
130 Beyhan
131 Onur
132 Velislav
133 Лихан
134 Alexandar
135 Memed
136 Shubham
137 Дона
138 Diyan
139 Росланд
140 Ангел
141 Bilal
142 Orhan
143 Любенdashuri
144 Ali
145 Meral
146 Евелин
147 Ivo
148 Шефкет
149 Fikret
150 Djoshkun

Emrat popullore vajzë në Bulgari

#Emër Kuptimi
1 Петя
2 Симона
3 Микаела
4 Теодора
5 Elis
6 Мария
7 Nevin
8 Beatris
9 Sibelfitore, fitore
10 ДаринаDhuratë
11 Emel
12 Елена
13 Гергана
14 GabrielaPerëndia është me ne
15 Elia
16 Йоана
17 KaterinaI pastër
18 Marielame formë të hijshme, të pastër
19 Михаела
20 Aylin
21 Aysel
22 Ива
23 Ния
24 Ilayda
25 Даниела
26 Даяна
27 Пламена
28 Моника
29 Ралица
30 Monika
31 Arzu
32 Mihaela
33 NelinaHorned
34 Полина
35 Деница
36 TeodoraDhuratë
37 Miremacaruar
38 KatrinTë pastër dhe të pastër
39 Калина
40 KristinNdjekës
41 Ивана
42 ReniPaqe
43 Ивелина
44 Andrea
45 Елица
46 Есра
47 Юлия
48 Мариела
49 Simona
50 Meral
51 Vivian
52 Стела
53 Никол
54 Merlin
55 Мая
56 Mariame formë të hijshme të pastër
57 Ивет
58 Галина
59 Елина
60 JuanaPerëndia është me ne
61 Ванина
62 Семра
63 Estel
64 Мирела
65 Sabrina
66 Силвия
67 Elinor
68 Polina
69 Анна
70 Elena
71 ElisaZoti është betuar
72 Nikoleta
73 Ivona
74 Зорница
75 KristinaNdjekës
76 Румяна
77 Emilia
78 Urmie
79 Asya
80 Mariq
81 Anel
82 Pamela
83 Миглена
84 Лия
85 PavlinaPak
86 NelisHorned
87 Albena
88 AnnaMëshiruesit, e ëmbël dhe e hidhur, i trishtuar
89 Kalina
90 AleksandrinaMbrojtësi i popullit
91 Велина
92 Petya
93 Céline
94 Мирена
95 Iva
96 Antonia
97 Nikol
98 Надеждаshpresoj
99 Magdalena
100 Диана
101 Nikolina
102 ElizabetZoti është betuar
103 Bistra
104 Merianme formë të hijshme të pastër
105 Adelina
106 Ася
107 Fatme
108 Мартина
109 Траяна
110 Садбера
111 Narin
112 Anastasia
113 Resmie
114 Natalia
115 Мейлин
116 Emine
117 Valentina
118 Ивона
119 Erika
120 Изабела
121 Мелиса
122 Vanesa
123 YonitaPëllumb
124 Vanessa
125 Елис
126 Светла
127 Aygul
128 Грета
129 Ipek
130 Ванеса
131 Ayrin
132 Akshaena
133 Mimime formë të hijshme, të pastër
134 Lora
135 Dafinka
136 Мира
137 MelekMbret
138 DanielaPerëndia është gjykatësi im
139 Mirena
140 Джансу
141 Mishel
142 Viktoria
143 Melisa
144 Яница
145 Elitsa
146 Соня
147 Катрин
148 Kremena
149 Наталия
150 Марина
Emri i kategorive


Browse names by letter

A


Lini një koment
* fakultativ