Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:

Top 100 emra të njohura në Kazahstan


Faqja jonë e internetit është vizituar nga miliona vizitorë çdo vit nga e gjithë bota. Mijëra njerëz çdo pyetje muaj përgjigje në lidhje me emrin e tyre. Like sa të kënaqur janë me emrin e tyre, dhe çfarë vendi që ata janë.

Këto miliona përgjigje janë përpunuar për të gjeneruar emrin listën e mëposhtme.
Lista e mëposhtme është gjithnjë në ndryshim, ndërsa me persona të rinj çdo ditë përgjigjur pyetjeve në lidhje me emrin e tyre.


#     Emër Kuptimi
1SandiraMbrojtësi i popullit
2Аниэль
3Aia
4Асель
5Диана
6Луина
7Сандугаш
8Aliya
9Diazai mori thembrën
10Eldar
11ElziraPërkushtuar për Zotin
12Erhan
13Sandina
14Iziz
15JanellePerëndia është me ne
16Ruana
17Sabina
18Taylan
19Айжан
20Жансая
21Мадина
22Нурай
23Салтанат
24Айгерим
25Севгина
26Aida
27Aiferuz
28Aigerim
29Aisana
30Alla
31AltinAr
32Alzira
33Asura
34Aydin
35Diana
36Dianora
37Dilek
38Duman
39Eleonora
40Elman
41Esmanur
42Fariza
43Hae-Won
44Hwa-Young
45Jameela
46Алина
47JayantMe fitore
48JennetPerëndia është i mëshirshëm
49JenniferI frytshëm
50Jun Pyo
51LizenkaZoti është betuar
52Madi
53Mavi
54Medet
55Neslihan
56Nesrin
57SandineMbrojtësi i popullit
58Pravin
59Red
60Sana
61Sanjana
62Sanobar
63Shazia
64Zebina
65Азамат
66Аида
67Айдана
68Айторе
69Айым
70Акбике
71Акбота
72Ангелина
73Анель
74Арнай
75Бегайым
76Виктория
77Данил
78Даша
79Ayala
80Жанаргуль
81Зарина
82Исмиральда
83Кристина
84Максат
85Мерей
86Меруерт
87Низар
88Нурсултан
89Сагыныш
90Dalen
91Саша
92Aaron
93Abrams
94Açelya
95Acenath
96Adelisa
97Adilet
98Adima
99Adirai fortë
100AgilanLini një koment
* fakultativ