Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj:    Emri juaj:

Emra suedeze#     Emër Kuptimi
1AgatonI pastër
2AgdaI pastër
3Alberik
4Alf
5Am
6Andenon
7Anna-Cristina
8Annali
9Annalie
10Annalina
11Anneliesimpatik, i dhembshur
12Annike
13AtaliI pastër
14Barbro
15Benediktbekuar
16Bibi
17Blasius
18Blix
19Boje
20Brigettai fortë
21Burr
22Cecille
23Elis
24Elna
25Frederek
26Germund
27Gerton
28Gorin
29Gotai fortë
30GoteZot
31Gotildai fortë
32Greger
33GudaMirë
34Gunnef
35HakanaFisnik
36Hallen
37Haylan
38HelmarI famshëm
39Hemming
40Hilmar
41HjalmarLumturi
42Inga
43Ingalill
44Ingegard
45Inger
46IngmarI famshëm
47Isak
48Jaythen
49Jessika
50Kajatokë
51KajsaI pastër
52KarahMik
53KatarzynaTë pastër dhe të pastër
54Kjetil
55Klas
56Krist
57Kristar
58KysaI pastër
59Lagenga deti
60Ludvik
61Madieke
62Marira
63Mats
64MatteusDhuratë
65Maybrittme formë të hijshme të pastër
66Meritmargaritar
67Noak
68Patrik
69Pelle
70Pernilla
71Ragnara
72Reto
73Roseltrëndafil
74Roselletrëndafil
75Ruti bukur
76Saimi
77SigneFitore
78SignildMe fitore
79Sivar
80Sixten
81Staffan
82Sune
83Svante
84Svea
85Svenbjom
86Teresia
87Thore
88Valborg
89Valfrid
90Valter
91YngveLini një koment
* fakultativ